صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۰۳ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۷

طرز تهیه فرنی سه رنگ برای افطاری ماه رمضان

فرنی یکی از بهترین خوراکی ها برای سفره افطار ماه رمضان است. شما به راحتی می توانید با این دستور به جای تهیه فرنی تک رنگ و ساده،فرنی سه رنگ درست کنید.
کد خبر : 282833

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، فرنی یکی از بهترین خوراکی ها برای سفره افطار ماه رمضان است. شما به راحتی می توانید با این دستور به جای تهیه فرنی تک رنگ و ساده،فرنی سه رنگ درست کنید.


مواد اولیه برای تهیه فرنی سه رنگ :


پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپ خوری


آب : 1/4 پیمانه


آرد : برنج 3 قاشق سوپ خوری معادل 50 گرم


شیر : 500 میلی لیتر


شکر : 5 قاشق سوپخوری معادل 100 گرم


گلاب : یک یا دو قاشق سوپخوری


طرز تهیه فرنی سه رنگ


پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) قرار دهید تا حل شوذ آرد برنج را در شیر حل کنید شکر و گلاب را به آن افزوده و روی حرارت ملایم قرار دهید.مخلوط را مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.


سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. ( اگر ژلاتین را به فرنی گرم اضافه کنید فرنی می برد ).برای سه رنگ شدن و مجلسی تر شدن فرنی ، می تونید فرنی را به سه قسمت تقسیم کنید به یک قسمت زعفران و به یک قسمت کاکائو اضافه کنید.مواد را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد این فرنی رومی تونید با مربا سرو کنید.


منبع: ایران ناز


انتهای پیام/

ارسال نظر