صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۴۳ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۷

از فواید رب گوچه فرنگی چه می دانید؟

بنابه گفته محققان دانشگاه فنی والنسیا در اسپانیا، رب گوجه فرنگی برای سلامت روده‌ها مفید است. محققان از سال‌ها پیش تاکنون، به بررسی انواع غذاها از نظر فوایدی که برای بدن دارند و اینکه کدام یک می توانند از خطرات ابتلا به بیماری‌های مزمن بکاهند و به طور کلی سلامت را بهبود بخشند، پرداخته‌اند و اکنون مشخص شده، رب گوجه فرنگی در بهبود شرایط روده ها بسیار موثر است.
کد خبر : 282357

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، بنابه گفته کارشناسان تغذیه، غذاهای حاوی پروبیوتیک، مانند انواع ماست ها، کفیر یا کیمچی، می توانند جمعیت باکتری‌های خوب در روده‌مان را افزایش داده و روی سلامت کلی بدن‌مان تاثیر بگذارند. اخیرا محققان دانشگاه فنی والنسیا در اسپانیا، در مورد چگونگی تعامل باکتری های روده با آنتی اکسیدان‌ها، به بررسی پرداختند و متوجه شدند که رب گوجه فرنگی که سرشار از آنتی اکسیدان است می‌تواند در حضور باکتری‌های خوب در روده، اثر بسیار خوبی روی روده‌ها بگذارد.


گوجه فرنگی از آنجایی که حاوی رنگدانه و آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است، به مراقبت از سلول‌ها در برابر عوامل مخرب می‌پردازد. این محققان پی برده‌اند که گوجه فرنگی ویژگی‌های پروبیوتیکی هم دارد و می‌تواند فعالیت باکتری‌های مفید در روده را افزایش دهد. آنها در گوجه فرنگی، نوعی از گونه‌های اصلی باکتری‌های خوب را پیدا کرده‌اند که می‌تواند با آنتی اکسیدان موجود در خود گوجه فرنگی در تعامل بوده و اثرات مفیدی روی سلامت روده بگذارند.


از طرفی محققان با بررسی مصرف پخته یا خام گوجه فرنگی به این نتیجه رسیدند که ویژگی های آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی، وقتی به صورت خام مصرف می شود، هنگام مراحل هضم از بین می‌رود. اما شکل پخته و رب آن، می‌تواند انجسام آنتی اکسیدان لیکوپن را هنگام هضم بیشتر کرده و آن جذب بدن شود. بنابراین رب گوجه فرنگی نسبت به گوجه فرنگی خام، فواید بیشتری دارد.


این محققان می‌گویند، رب گوجه فرنگی حاوی پروبیوتیک و آنتی اکسیدان است که با مصرف آن یا گوجه فرنگی پخته شده، می توانید در افزایش باکتری‌های روده موثر باشید و بدین ترتیب سلامت روده و به طور کلی بدن‌تان را افزایش دهید.


منبع: طبنا


انتهای پیام/

برچسب ها: رژیم غذایی
ارسال نظر