صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در سفر به استان البرز:

کشاورزی با حرکت بخش خصوصی به پژوهش‌های مرز دانش رونق می‌گیرد

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری معتقد است راه‌کار توسعه دستاوردهای پژوهش‌های پایه و تحقیقات مرز دانش نیازمند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است و با حرکت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به عرصه تحقیقات و فناوری بخش کشاورزی، این حوزه رونق پیدا می‌کند.
کد خبر : 281967

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، با بیان اینکه مسیر آغاز شده توسط سازمان آموزش، تحقیقات و ترویج کشاورزی، توسعه دهنده دانش و فناوری بخش کشاورزی با کمک بخش خصوصی و راه صحیح رونق این حوزه است، گفت: «این سازمان موسسات تحقیقاتی کشور است و اقدامات فوق العاده در حوزه تحقیقات انجام داده است اما انتقال فناوری به بخش خصوصی و تجاری‌سازی این توانمندی‌ها یکی از چالش‌های اساسی حوزه کشاورزی است».


وی افزود: «باید از طریق انتقال و واگذاری دانش و فناوری شکل گرفته در موسسه تحقیقاتی و انتقال آن به بخش خصوصی درآمد حاصل شده صرف گسترش تحقیقات و پژوهش‌های پایه آینده شود و نیز کشاورزان و مردم به طور ملموس نتیجه پژوهش را در بهبود زندگی و کارشان حس کنند».


ستاری با اشاره به حمایت معاونت علمی و فناوری از طرح‌های پژوهشی مرز دانش و پایه گفت: «معاونت علمی و فناوری آمادگی دارد از روش‌های جدید انتقال دانش و فناوری حمایت کند و زمینه حرکت این پروژه‌ها به سوی تجاری‌سازی و ایجاد اشتغال فراهم شود».


ایجاد زمینه انتقال دانش و فناوری تولید بذر به بخش خصوصی


در این مراسم، با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، استاندار البرز و رییس مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر چهار قرارداد انتقال دانش فنی با حضور نمایندگان شرکت‌های بخش خصوصی منعقد شد.


بر اساس این قراردادها، دانش و فناوی اصلاح و تهیه بذرهای ارقام اصلاح شده توسط موسسه تحقیقات اصلاح تهیه بذر و نهال با توانمندی شرکت‌های بخش خصوصی به تولید انبوه می‌رسد.


بازدید از دستاوردهای یک شرکت فناور فعال در حوزه ژنتیک طیور


ستاری، در ادامه سفر به استان البرز، از شرکت دانش بنیان «پسوک» دیدن کرد. این شرکت فناور پس از موفقیت در تولید و عرضه واکسن‌های «نیوپاسول 101»، «فلوپاسول» و «نیوپاسول 102» برای پیشگیری و کنترل دو بیماری مهم صنعت طیور یعنی نیوکاسل و آنفلوآنزا و واکسن جدید سه گانه‌ای به نام «نیوپاسول 103» را برای اولین بار در کشور تولید کرده است.


تولید آنتی ژن‌های «پسوفلو» و «پسوکاسل» که برای انجام آزمایش‌های تشخیصی بیماری‌های آنفلوآنزا و نیوکاسل به کار می‌روند از دیگر تولیدلت شرکت دانش بنیان پسوک است. تولید تخم مرغ‌های جنین‌دار SPF از دیگر محصولات این شرکت دانش بنیان به شمار می‌رود.


افتتاح نخستین خط تولید شمش نیکل


رئیس بنیاد ملی نخبگان همچنین با حضور در شرکت گسترش فناوری خوارزمی، نخستین خط تولید شمش نیکل را افتتاح کرد. این شرکت فناور در زمینه تولید کاتالیست‌های مصرفی صنایع پتروشیمی، فولاد و پالایشگاهی به عنوان کالاهای استراتژیک و قلب واحدهای تولیدی این مجتمع‌ها فعالیت می‌کند.



بازدید از یک شرکت فناور در حوزه تولید تجهیزات آزمایشگاه‌های مقاومت مصالح


معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری در آخرین بخش از سفر خود به استان البرز، از تولیدات شرکت طراحی و مهندسی سنتام، تولیدکننده داخلی تجهیزات آزمایشگاه‌های مهندسی و مقاومت مصالح دیدن کرد. این شرکت فناور در بخش طراحی و تولید تجهیزات آزمون مواد و تجهیزات آموزش مهندسی مشغول به فعالیت است. شرکت سنتام دارای دو واحد صنعتی مربوط به تولید و مونتاژ دستگاه‌های آزمایشگاهی و دارای بخش‌های مدیریت، فروش (داخلی و خارجی)، طراحی (مکانیک، الکترونیک، نرم‌افزار و تحقیق و توسعه)، تولید (الکترونیک، مونتاژ و کنترل کیفی) است.



انتهای پیام/

ارسال نظر