صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۷

غلبه بر افسردگی به کمک آزمایش «الکتروانسفالوگرافی»

اندازه‌گیری فعالیت الکتریکی در مغز از طریق الکتروانسفالوگرافی (EEG) می‌تواند پاسخ بیمار به داروهای ضد افسردگی را پیش‌بینی کند.
کد خبر : 281057

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، یک مطالعه جدید نشان داده است که با استفاده از نوار مغزی یا الکتروانسفالوگرافی (EEG) به سادگی می‌توان فعالیت مغز افراد مبتلا به افسردگی را اندازه‌گیری کرد. آزمایش الکتروانسفالوگرافی مغز به بیماران برای غلبه بر بیماری افسردگی کمک می‌کند.


الکتروانسفالوگرافی ثبت فعالیت الکتریکی مغز است، این تکنیک شامل اخذ سیگنال توسط الکترودهای سطحی، بهبود سیگنال، چاپ سیگنال و آنالیز آن می‌شود.


این آزمایش نزدیک به 300 بیمار مبتلا به اختلال افسردگی مزمن را مورد بررسی قرار داد. این شرکت‌کنندگان یک دوره هشت هفته‌ای قرص سرترالین (sertraline)، که یک قرص ضد افسردگی از نوع مهارکننده‌های بازجذب سروتونین (SSRI) است را مصرف می‌کردند. آزمایش‌های الکتروانسفالوگرافی قبل از انجام آزمایش و یک هفته پس از شروع درمان انجام شد.


تمرکز اصلی این مطالعه، اندازه‌گیری فعالیت مغز در ناحیه rACC است. بیمارانی که فعالیت تتا بالاتری دارند احتمال دارد که در عرض دو ماه به مهارکننده‌های بازجذب سروتونین پاسخ دهند.


این مطالعه بخشی از پروژه EMBARC است. محققانی از چندین دانشگاه برتر دنیا در این پروژه شرکت کرده‌اند.


مدهوکرتریودی، از مرکز پزشکی دانشگاه تگزاس شعبه جنوب‌ غربی، می‌گوید: «ما امیدواریم این آزمایش در پیش‌بینی پاسخ بیماران به داروهای ضدافسردگی درست عمل کند. این تحقیق به احتمال زیاد ذهنیت افراد در تشخیص و درمان افسردگی را تغییر خواهد داد».


منبع: ایسنا


انتهای پیام/

ارسال نظر