تقوی و مبارزه نفسانی با امیال شیطانی، محور ضیافت الهی است
دکتر مهدی بصیرت با بیان اینکه ماه مبارک رمضان از فرصتهای مبارک در طول سال و زندگی است به آنا گفت: از شروط قبولی روزه، حفظ حقوق اجتماعی است و اینکه در روایات آمده تمام اعمال و حرکات روزهداران حتی خواب در این ماه به حکم عبادت پروردگار است در صورتی خواهد بود که وی از غیبت، تهمت، دروغ و شایعهپراکنی و دیگر محرمات اجتناب ورزیده باشد.
بصیرت با درخواست از حضور استادان، همکاران و دانشجویان در مراسم این ماه مخصوصا قرائت قرآن خاطرنشان کرد: قرآن کریم، مایه هدایت است و این کتاب آسمانی راهنماى انسان در رسیدن به کمال نهایى و نزدیک شدن به خداست و او را به سمت خیر و سعادت سوق مىدهد.
رئیس شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالمللی خرمشهر خلیج فارس درباره اهمیت قرائت قرآن در این ماه گفت: «ماه مبارک رمضان برای نزول قرآن کریم در آن و ویژگى هاى منحصرى که دارد در میان ماه هاى سال برترین ماه است که برای انسان با ایمان چه چیزی میتواند زیباتر از سخن گفتن با خداوند باشد و چه واسطهای و همکلامی بهتر که آن قرائت قرآن است.
وی با اشاره به کلام مقام معظم رهبری که می فرمایند ماه رمضان قطعه ای از بهشت است که خدا در جهنم سوزان دنیای مادی ما آن را وارد می کند و به ما فرصت می دهد که خودمان را بر سر این سفره الهی در این ماه وارد بهشت کنیم ادامه داد: تفاوت ضیافت الهی با ضیافت مردمی در این است که در ضیافتی که از جانب مردم صورت می گیرد محور دعوت به سوی طعام است و بهره بردن از آنچه هست. اما در ضیافت الهی محور، تقوی و مبارزه نفسانی با امیال شیطانی است.
انتهای پیام/