صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۷ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷

اولین دوره مسابقه الکاپ با موضوع فناوری‌های نامتمرکز برگزار شد

اولین دوره مسابقه الکاپ با موضوع فناوری‌های نامتمرکز با حضور 21 تیم از دانشکده برق در سالن خواجه‌نصیرالدین طوسی دانشگاه صنعتی شریف به همت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
کد خبر : 279661

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در این رویداد کارگاه‌های علمی درباره حوزه بلاک چین و شبکه‌های هوشمند قدرت و چگونگی بهینه‌سازی آن توسط اساتید و دانشجویان دوره دکتری برگزار شد.


دانشجویان به‌صورت گروهی به حل 2 چالش مسابقه که مرتبط به شبکه‌های هوشمند قدرت بود، پرداختند. چالش‌ها، در ارتباط با فناوری‌های روز دنیا در حوزه شبکه‌های نیروگاهی انتخاب و به‌گونه‌ای طراحی‌شده بود که دانشجویان می‌بایست با استفاده از مطالب کارگاه‌ها و همچنین سرچ در مقالات علمی در مدت محدود به حل آن بپردازند.


محمدعلی امینی مسئول علمی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در رابطه با چرایی حرکت بسیج دانشجویی به این سمت گفت: متأسفانه امروزه می‌بینیم که در دانشگاه‌های مطرح کشور به اسم کارآفرینی، اتفاقاتی رخ می‌دهد که به‌شدت می‌تواند در آینده به اقتصاد کشور آسیب بزند. به‌عنوان‌مثال دانشجو سال‌ها در یک‌رشته فنی در یک دانشگاه معتبر با هزینه دولت درس می‌خواند اما به‌جای اینکه برای حل مسائل کشور در حوزه مرتبط به خودش تلاش کند به سمت ایجاد استارت‌آپ‌های خدماتی می‌رود، البته مقصر دانشجو نیست، مقصر سیاست‌گذاران دانشگاه و صنعت هستند که نمی‌توانند فضا را برای حرکت دانشجویان به سمت حل مسائل کشور محیا کنند.


وی در ادامه با اشاره به پیشرو بودن بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در این زمینه بیان کرد: هدف ما از این کار این بود که دانشجویان را به سمت حل مسائل واقعی کشور هدایت کنیم که خوشبختانه بازخوردهای خوبی هم بعد از مسابقه گرفتیم به این صورت که عده‌ای علاقه‌مند شدند این فضا را ادامه دهند، استقبال از مسابقه هم بی‌نظیر بود. ظرفیت ما 50 نفر بود که تعداد 73 نفر ثبت‌نام کردند و چند روز قبل از مسابقه مجبور شدیم ثبت‌نام را ببندیم که این خود نشان از علایق دانشجویان به این فضاها دارد. در ادامه ان‌شاءالله قصد داریم در دانشکده‌های مهندسی شیمی، مکانیک، هوافضا، مواد و صنایع هم‌چنین برنامه‌هایی داشته باشیم.


لازم به ذکر است در انتهای رویداد در همان روز پس از انجام داوری از تیم‌های برتر توسط بسیج دانشجویی تقدیر به عمل آمد.


انتهای پیام/

ارسال نظر