صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۳۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۷

بهترین روش شستن ظروف پیرکس

اگر شستن ظروف پیرکس برای شما دشوار شده و شست وشو را با دست انجام می دهید، کافی است سینک را از آب داغ پر کنید، نصف فنجان جوش شیرین معمولی به آن بیافزایید و ظروف را در آن قرار دهید. خواهید دید که جرم چربی را کاملا می برد.
کد خبر : 279352

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، ظروف پیرکس به خاطر حالت شیشه ای داشتن خیلی زود واضح لکه را نشان می دهند و گاهی پس از شستن روی آن لکه ایجاد می شود در این جا بیان می کنیم شیوه های شستن ظروف پیرکس و جلوگیری از کدر شدن آن.شستن ظروف پیرکس


یکی از انواع ظروف که بسیار هم مورد استفاده می باشد ظروف پیرکس هستند. این ظروف نسبت به حرارت، ضربه و سرما مقاوم هستند و می توان از آنها در انواع فر و مایکروفر، یخچال و فریزر استفاده کرد. اما حتما شما هم می دانید که شستن ظروف پیرکس مخصوصا زمانی که غذاهایی از جمله لازانیا در آن پخته اید کار چندان ساده ای نیست. برای شستن ظروف پیرکس چند راهکار را به شما پیشنهاد می کنیم:


استفاده از مخلوط جوش شیرین و مایع ظرفشویی


برای شستن ظرف پیرکس می توانید مقداری جوش شیرین و مایع ظرفشویی را داخل آن ریخته و آب داغ را به ظرف پیرکس اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه منتظر بمانید. با این کار چربی ها و مواد غذایی ای که به ته ظرف چسبیده اند به آرامی کنده می شوند و شما می توانید ظرف پیرکس خود را به آسانی بشویید.


استفاده از سرکه سفید جهت شستشوی ظروف پیرکس


از جمله موادی که برای از بین بردن چربی ها شهرت دارد سرکه سفید است. اگر در منزل جوش شیرین ندارید، می توانید داخل ظرف پیرکس را تا جایی که غذاها و چربی به آن چسبیده با سرکه سفید پر کنید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد. استفاده از سرکه در رفع چربی ها بسیار موثر است.


وقت را برای شستن ظرف هدر ندهید


چه از سرکه استفاده کنید چه از جوش شیرین، وقت را هدر ندهید. هرچه دیرتر به سراغ شستن این گونه ظرفها بروید چربی بیشتر به ته ظرف می چسبد و شستن آن سخت تر می شود. حتی اگر در منزل جوش شیرین و سرکه نداشتید، ظرف را سریعا با آب جوش پرکنید و زمان بیشتری صبر کنید تا ظرف کاملا خیس بخورد.


هنگام استفاده از ظروف پیرکس به این نکات توجه کنید:


ظرف پیرکس را مستقیم روی شعله قرار ندهید. بهترین حرارت برای ظروف پیرکس حرارت غیر مستقیم و یکنواخت است مثل حرارت فر و مایکروفر.


هنگام استفاده، درجه حرارت این ظروف را به طور ناگهانی تغییر ندهید. مانند ریختن آب سرد روی ظرف داغ چرا که این کار ممکن است باعث شکستگی ظرف شود.


بعد از استفاده از این ظروف آن ها را در محلول آب ولرم و مواد شوینده خیس کنید.


ظروف پیرکس را با وسایلی از جمله سیم ظرفشویی که زبر و ساینده هستند نشویید.


بعد از شستن ظروف آنها را خشک کرده تا لکه ای بر روی آنها ایجاد نشود.


بهتر است از ظروف پیرکس برای سرخ کردن استفاده نکنید بلکه برای پختن غذاهایی مانند خورش آن را به کار ببرید.


هنگامی که می خواهید از ظرف پیرکس برای پختن غذاهایی مانند لازانیا و ماکارونی استفاده کنید حتما کف آن را چرب کنید.


منبع:نمناک


انتهای پیام/

برچسب ها: جوش شیرین
ارسال نظر