صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۱۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷

مصرف این خوراکی‌ها به مرور باعث مرگ می‌شود

شمابا شناخت خوراکی‌های ناسالم می‌توانیددربرنامه غذایی خود تغییرایجاد کنید،برخی ازاین غذا‌هامنجربه فشار خون بالا، کلسترول بالا، بیماری قلبی،دیابت،آلزایمر و حتی سرطان می‌شوند.
کد خبر : 279140

به گزارش گروه رسانه های دیگر انا، آیا می‌دانستید غذاهایی که هر روز غذا می‌خورید به مرور موجب مرگ شما می‌شوند؟؛ در این مطلب لیست غذاهایی که به آرامی شما را می‌کشند معرفی شده است، سعی کنید از مصرف این غذاها جلوگیری یا مصرف آنها را محدود کنید.شما با شناخت آنها می‌توانید در برنامه غذایی خود تغییر ایجاد کنید؛ برخی از این غذاها منجر به فشار خون بالا، کلسترول بالا، بیماری قلبی، دیابت، آلزایمر و حتی سرطان می‌شوند، فراموش نکنید چاقی، اضطراب و افسردگی بخش جدانشدنی برخی از این مواد غذایی است.


رب گوجه کنسرو شده


رب گوجه کنسروی یک قاتل با چهره مبدل است، این ماده غذایی منبع پنهان قند است؛ رب گوجه کنسروی می‌تواند خطر ابتلا به چاقی، دیابت، بیماری قلبی و حتی پوسیدگی دندان را افزایش دهد، بهتر است با استفاده از گوجه فرنگی تازه و ادویه‌جات دلخواه خود، بدون اضافه کردن شکر یا نمک تازه رب خانگی یا پوره درست کنید.


نوشیدنی‌های گازدار


نوشیدنی‌های گازدار یکی از بدترین دشمنان شما هستند، آنها بر پوست، سطح قند خون، هورمون‌ها و سلامت روان شما اثر مخربی می‌گذارند.تمام این نوشیدنی‌ها منبع قند، مواد افزودنی نگهدارنده و رنگ‌های خوراکی هستند، حتی نوع بدون قند آنها نیز بهتر است نوع دارای قند آنها نیست.


قند و شکر


شکر علاوه بر افزایش میزان قند خون و ایجاد چربی، می‌تواند به بیماری قلبی منجر شود، برای کاهش ابتلا به دیابت، سرطان، چاقی، بیماری‌های قلبی و خیلی بیماری‌های دیگر از مصرف قند خودداری کنید، به جای شکر می‌توانید میوه شیرین استفاده یا عسل را جایگزین آن کنید.


کالباس


کالباس، سالامی، ژامبون، بولونیا و غیره سرشار از نیترات، سدیم، مواد نگهدارنده و افزودنی هستند،. تمام این مواد می‌توانند خطر ابتلا به سرطان، بیماری‌های قلبی، دیابت و حتی مشکلات رفتاری و یادگیری را در کودکان افزایش دهد.


روغن نباتی


روغن نباتی بخشی از ترکیب غذاهای ماست، اما بعضی از روغن‌های نباتی از لحاظ ژنتیکی دستکاری شده هستند و ما از اثرات درازمدت آنها هیچ آگاهی نداریم، علاوه بر این، روغن‌های نباتی حاوی چربی‌های خطرناکی هستند که می‌توانند باعث بیماری‌های قلبی عروقی، چاقی، سرطان و آلزایمر شوند، به جای روغن نباتی از روغن زیتون، روغن نارگیل یا روغن آووکادو استفاده کنید.


کره مارگارین


مارگارین یکی از ناسالم‌ترین مواد خوراکی روی زمین است، مارگارین با روغن‌های نباتی هیدروژنه ساخته شده است؛ مارگاریت حاوی چربی ترانس است و می‌تواند به قلب، رگ‌های خونی و سطح کلسترول شما آسیب برساند.


سوسیس


هات داگ و انواع سوسیس‌های دودی حاوی مقدار زیادی مواد نگهدارنده هستند، پزشکان اثر منفی مصرف هات داگ را با کشیدن سیگار مقایسه می‌کنند؛ سوسیس با داشتن مقادیر زیادی سدیم خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.


چیپس


تمام مواد غذایی سرخ شده از جمله چیپس حاوی ماده خطرناکی به نام آکریلآمید هستند، آکریلامید خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، پستان، پروستات و رکتوم را افزایش می‌دهد، بهتر است به جای سرخ کردن سیب زمینی، روی آن را با روغن زیتون و کمی نمک بپوشانید و در فر قرار دهید.


انواع سس سالاد


سس سالاد سرشار از شکر، رنگ مصنوعی و شربت ذرت با فروکتوز بالا است، بهتر است به جای آن از آب لیمو، سرکه سیب، سرکه بالزامیک و روغن زیتون استفاده کنید.


شیرین کننده‌های مصنوعی


اغلب این شیرین کننده‌ها بدتر از شکر هستند، شیرین کننده‌های مصنوعی از قبیل آسپارتام، نوتام، پتاسیم، آتیسولفام و غیره گرچه کالری کمتری دارند، اما خطر ابتلا به دیابت، فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و سندرم متابولیک را افزایش می‌دهند، بسیاری از آدامس‌های بدون قند حاوی آسپارتام هستند که خطرناک ترین ماده در جهان است، به جای شکر از جایگزین‌های سالم‌تر آن مانند عسل، شربت افرا و شربت آگاو استفاده کنید.


نان سفید، آرد تصفیه شده


نان سفید اگر از آرد تصفیه شده درست شده باشد، مضر است. در این حالت آرد سفید از تمام فیبرهای غذایی، مواد معدنی و ویتامین‌ها محروم می‌شود، آنچه شما به عنوان نان سفید مصرف می‌کنید، مخلوط غلات با مواد شیمیایی است، اما مصرف آن خطر ابتلا به افزایش وزن، آسیب تیروئید و آسیب اندام را به همراه دارد.


لبنیات


بله، شیر اولین غذایی است که ما در بدو ورود به دنیا می‌خوریم، اما شیر مادر بسیار متفاوت‌تر از شیر گاو است، محصولات لبنی بر جذب کم مواد مغذی و ابتلا به میگرن، التهاب مفاصل، سرطان، آلرژی و آسم تاثیر مستقیم دارند، بنابراین بهتر است به جای شیر گاو از شیر نارگیل یا بادام استفاده کنید.


کباب


صرف نظر کردن از بوی کباب دشوار است، مواد شیمیایی که طی فرآیند کباب کردن، وارد گوشت می‌شوند با خطر ابتلا به سرطان پانکراس و سرطان پستان همراه است، سعی کنید مصرف کباب را محدود کنید یا برای کاهش میزان مواد سرطان‌زا رزماری به همبرگر خود بیفزایید.


شکلات انرژی‌زا


این ماده خوراکی برای ورزشکارانی که به منبع سریع انرژی نیاز دارند مفید است، اما این خوراکی حاوی مقادیر زیاد قند، شربت ذرت فروکتوز بالا، نگهدارنده‌ها و حتی گاهی حاوی چربی ترنس هستند، بنابراین آنها یک بمب مخفیانه هستند.


فست فود


فست فود طعم خوبی دارد اما چه چیزی باعث طعم خوب آن شده است؟ همان چیزهایی که شما را آهسته می‌کشند: چربی ترانس، قند، نمک، مواد نگهدارنده، افزودنی‌ها، رنگ‌ها و سایر مواد شیمیایی، فست فود می‌تواند خطر ابتلا به دیابت، بیماری قلبی عروقی، سرطان، اختلالات رفتاری، افزایش وزن، اختلالات متابولیکی و غیره را افزایش دهد.


گندم


گندم حاوی کربوهیدرات است و در مدت کوتاه به میزان زیادی قند خون شما را افزایش می‌دهد، گندم باعث تولید انسولین و افزایش وزن می‌شود، همچنین با گذشت زمان، با افزایش فعالیت لوزالمعده، بدن شما به انسولین مقاوم می‌شود و در نتیجه خطر ابتلا به دیابت در شما افزایش می‌یابد، سطح قند خون بالا باعث تولید ترکیباتی می‌شود که موجب تسریع روند پیری و چین و چروک پوست می‌شود.


غلات صبحانه بسته بندی شده


غلات بسته بندی شده در واقع حاوی قند، رنگ مصنوعی، نگهدارنده‌ها، محصولات GMO هستند، اغلب مواد مغذی آنها قبل از پردازش از بین می‌رود.


آب میوه‌های تجاری


آب میوه‌های تجاری اغلب شامل شکر، رنگ، نگهدارنده‌ها هستند، آنها ممکن است مواد مغذی خود را در طی پاستوریزاسیون از دست داده باشند.


نمک


مصرف زیاد نمک، احتمال ابتلا به فشار خون بالا و بیماری قلبی عروقی را افزایش می‌دهد، میزان استاندارد مصرف سدیم، 3.75 گرم در روز است.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/

ارسال نظر