صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۲۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷

طرز تهیه کباب ترکی با مرغ

یکی ازمعروفترین غذا‌های ترکی که البته مدتی هست توی کشورخودمون هم خیلی خیلی معروف شده وبه شدت طرفدار پیدا کرده،دونر کباب یا همون کباب ترکی مشهور هست.
کد خبر : 278778

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، یکی از معروفترین غذاهای ترکی که البته مدتی هست توی کشور خودمون هم خیلی خیلی معروف شده و به شدت طرفدار پیدا کرده، دونر کباب یا همون کباب ترکی مشهور هست. این غذای خوشمزه که معمولاً با گوشت قرمز گوساله یا گوشت مرغ یا مخلوطی از هر دو تهیه میشه به این صورته که فیله های گوشت رو به سیخ بلند و به صورت فشره به سیخ میکشن و به صورت عمودی در حال چرخیدن در مجاورت شعله مستیقم، کباب میکنن.


دونر در ترکی به معنای چرخنده و گردان هست. لایه های رویی که سرخ میشن رو با کمک یک کاتر یا چاقوی تیز برش میزنن و بعد تکه های گوشت رو با سسی که مخلوطی از سبزیجات هست مخلوط کرده و در نان های مدیترانه یا نان مخصوص دونر قرار میدهند. با همه این تفاسیر این غذا رو میتونیم توی خونه خودمون هم درست کنیم و از تهیه اش هم لذت ببریم. اگر علاقه مندین هستین تا با تهیه این غذای خوشمزه بیشتر آشنا بشین در ادامه همراه ما باشین.


مواد لازم :


گوشت قرمز یا فیله مرغ 300 گرم


قارچ 200 گرم


گوجه فرنگی 1 عدد بزرگ


پیاز متوسط 1 عدد


فلفل دلمه ای نصف یک عدد


نمک، فلفل، پودر سیر، روغن زیتون، پودر آویشن به میزان لازم


روغن برای سرخ کردن


خیار شور،جعفری، گوجه فرنگی به میزان لازم


سس هزار جزیره به میزان لازم


مراحل تهیه کباب ترکی:


همونطور که توی مواد اولیه اشاره کردم، برای تهیه این غذا هم از گوشت قرمز استفاده میشه و هم از گوشت مرغ. من از گوشت مرغ استفاده کردم ولی شما به انتخاب خودتون گوشت مورد نظرتون رو آماده کنین. یک سینه کامل مرغ رو شسنه و سپس به صورت برش های حدودا نیم سانتی به صورت عرضی خرد کردم.


سپس فیله های برش زده رو داخل یک ظرف ریختم و بهش نمک، فلفل سیاه، کمی پودر سیر 2 قاشق روغن زیتون اضافه کردم و با هم مخلوطشون کردم. درب طرف رو گذاشتم و برای 2 ساعت داخل یخچال استراحت دادم تا گوشت مرنیت یا مره دار بشه.


بعد از مدت زمان داده شده، سینی فر رو خیلی کم با روغن چرب کردم و فیله های مرغ رو جدا جدا روی سینی چیدم.سینی فر رو داخل فری که از قبل با 200 درجه سانتیگراد گرم کرده بودم قرار دادم و اجازه دادم تا برای 20 تا 25 دقیقه فیله های مرغ رست بشه.تو این مدتی که مرغ داخل فر بود، سبزیجاتی رو که داشتیم رو به صورت خلالی برش زدم.بعد از پخت اولیه فیله های مرغ، حالا خلال های، قارچ، فلفل دلمه ای، پیاز و گوجه فرنگی رو روی فیله های مرغ ریختم و مجدداً با هم داخل فر قرارشون میدیم.


درجه حرارت فر رو پایین تر میاریم و روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و برای 15 تا 20 دقیقه دیگه اجازه میدیم تا داخل فر بمونه. بعد از این زمان کباب ترکی ما آماده سرو کردن هست، مخلوط آماده شده رو روی نان های مدیترانه یا پیتا یا نان مخصوص دونر می کشیم و در کنارش هم کمی خیار شور، کوجه فرنگی و مخلوطی از پیاز و جعفری خرد شده قرار میدیم. در صورت تمایل هم کمی سس هزار جزیره روی غذا می ریزیم.


نان رو به صورت یک ساندویچ جمع کرده وسپس اون روسرومی کنیم. به همین سادگی توی خونه می تونیم یک دونر کباب بسیار خوشمزه تهیه کنیم. نوش جان


منبع: روزپلاس


انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی
ارسال نظر