4 تغییر در رژیم غذایی که بهتر از بوتاکس عمل میکند
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، موارد زیر تغییرات سادهای در رژیم غذایی هستند که تحقیقات علمی تاثیر آنها را بر بازگردان جوانی پوست ثابت کرده است:
مصرف ویتامین C را افزایش دهید
ویتامین C نهتنها آنتیاکسیدانی برای مبارزه با رادیکالهای آزاد است، بلکه در ساخت کلاژن به آنزیمهای سازنده این پروتئین کمک میکند. فلفل قرمز و سبز، بروکلی، آب سبزیجات، توت فرنگی، مرکبات و کیوی عمده ترین منابع ویتامین C به شمار میآیند.
اسید لینولئیک را دریابید
مطالعه روی 4000 زن نشان داد بالاتر بودن میزان اسید لینولئیک ـ فراوان ترین اسید چرب پوست ـ در رژیم غذایی با پایین بودن میزان چین و چروک پوست مرتبط است. همچنین در این مطالعه نشان داده شد زنان مسنی که اسید لینولئیک و ویتامین C کمتری از رژیم غذایی خود دریافت میکنند پوست خشکتری دارند.
از آنجا که بدن، اسید لینولئیک نمیسازد این اسید چرب باید از رژیم غذایی دریافت شود. روغن سویا، روغن کانولا، گردو، بادام و دانههای آفتابگردان برخی از منابع غنی از اسید لینولئیک هستند.
مصرف شیرینیها را کاهش دهید
تحقیقات نشان میدهد رژیم غذایی حاوی میزان کمتری قند و کربوهیدراتهای تصفیه شده به جوانتر باقی ماندن پوست کمک میکند.
در مقابل، رژیمهای حاوی قند بالا میتواند باعث تخریب فیبرهای کلاژن و الاستین و از بین رفتن کشسانی آنها شده و به ایجاد چین و چروک و افتادگی پوست منجر شود.
دسرهای طبیعی مانند هندوانه، طالبی، انگور و آناناس را جایگزین نوشیدنیهای شیرین کنید. این میوهها نه تنها غنی از آنتیاکسیدان هستند، بلکه با رادیکالهای آزاد نیز مقابله میکنند.
کلاژن بیشتری مصرف کنید
کلاژن، فراوانترین پروتئین بدن است که با افزایش سن از میزان آن کاسته میشود و کاهش آن عوارضی مانند شلی و چین و چروکهای پوستی را به دنبال دارد.
این پروتئین در غذاهای حیوانی مانند مرغ و گوشت یافت میشود بنابراین رژیم غذاییای که میزان کافی از این پروتئین در آن وجود داشته باشد برای سلامت عمومی بویژه سلامت پوست اهمیت زیادی دارد.
منابع گوشتی کم چرب، ماهی و لوبیا، همچنین منابع غذایی حاوی ویتامینهای C و E که تولید کلاژن را افزایش میدهند مانند انواع کلمها، مرکبات، گوجه فرنگی و شیر سویا را در رژیم غذاییتان بگنجانید.
منبع: جامجم
انتهای پیام/