صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۰ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷

فناوری نانو مشکل آتش گرفتن باتری‌های لیتیومی را حل کرد

محققان حوزه نانو از تولید نانوسیم‌هایی خبر داده‌اند که با افزودن آنها به باتری‌های لیتیومی مقاومت آنها در برابر داغ شدن ناگهانی و آتش‌سوزی ناشی از آن افزایش می‌یابد.
کد خبر : 276260

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، جلوگیری از آتش‌سوزی باتری‌های لیتیومی مساله مهمی است که به ویژه بعد از انفجار ناگهانی بسیاری از باتری‌های مورد استفاده در گوشی‌های گلکسی نوت ۷ مورد توجه قرار گرفت.


حالا محققان حوزه نانو در دانشگاه Zhejiang چین موفق به تولید نانوالکترولیت‌های جامد شده‌اند که جایگزینی مناسب برای الکترودهای سنتی در باتری‌های لیتیومی محسوب می‌شوند.


باتری‌های لیتیومی سنتی متشکل از الکترولیت‌های مایعی هستند که از نمک و حلال‌های آلی ساخته شده‌اند اما خطر داغ شدن و آتش‌سوزی آنها زیاد است. راه‌حل جایگزین نانوالکترولیت‌های جامد است که باثبات، ارزان و منعطف است و در تولیدشان از منیزیم استفاده شده است. این ترکیبات در مجموع و با استفاده از ظرفیت شارژ باتری می‌توانند پنج، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد از وزن باتری را به خود اختصاص دهند.


در آزمایش‌های صورت گرفته باتری‌های جدید مقاومت بسیار بالایی در برابر گرم شدن و آتش‌سوزی از خود نشان داده اند و قرار است بررسی‌های بیشتر به منظور ارتقای توان شارژ و مقاومت آنها صورت بگیرد.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر