صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۳۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷

فواید استشمام گل ها در بهار

استشمام رایحه گل های معطر و تازه یا خشک، بخصوص گل محمدی، شکوفه بهارنارنج و حتی خوردن مقداری گلاب می تواند به تقویت مغز و اعصاب از این نظر کمک کند. مزایای بوییدن گل های معطر در فصل بهار
کد خبر : 275974

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، همنشینی گل به عنوان یکی از راهکارهای ایجاد آرامش مطرح شده است. محققان به تازگی دریافته اند استشمام گل ها به ویژه گل رز در تقویت حافظه و افزایش آرامش موثر است.استشمام گل ها


به گفته یک متخصص طب سنتی، استشمام رایحه شکوفه ها و گل ها در فصل بهار می تواند به میزان زیادی از هیجانات و التهاباتی چون خشم، عصبانیت، زودرنجی و حتی شادی های ناگهانی که سبب بروز تنش های عصبی و مشکلات روحی می شود، بکاهد.


رایحه درمانی یکی از بهترین و کم عارضه ترین درمان های تکمیلی در طب سنتی ایران است. در بهار به علت این که خون غلیان بیشتری دارد و اخلاط در حرکتند، احساسات دستخوش تغییراتی می شود و بر خلق و خوی افراد اثر تند و تیز می گذارد. بنابراین استشمام رایحه گل های معطر و تازه یا خشک، بخصوص گل محمدی، شکوفه بهارنارنج و حتی خوردن مقداری گلاب می تواند به تقویت مغز و اعصاب از این نظر کمک کند.


وی اضافه کرد:با بوییدن گل های بهاری ترکیباتی به درون ریه های ما راه می یابد که به راحتی با مولکول های اکسیژن ترکیب شده، بدین طریق به درون خون راه یافته و موجب تلطیف روح و کسب انرژی های مثبت و آرامش می شود.


او گفت:مزیت دیگر استشمام گل ها، انس گرفتن و نزدیک شدن به گیاهان است که در نتیجه بدن در برابر عوامل آلرژی زای محیطی و حساسیت های فصل بهار مقاوم خواهد شد.


ایشان با اشاره به اینکه در رایحه درمانی از اسانس، روغن یا عصاره فرّار گیاهان معطر برای درمان یا تسکین برخی اختلالات جسمی نیز استفاده می شود ادامه داد:این روغن ها از چند طریق خوراکی، استنشاقی، تماس با پوست (ماساژ) و یا استفاده در حمام به جریان خون راه یافته، پس از اثربخشی از طریق سیستم ادراری یا بازدم دفع می شوند و اغلب قابلیت تجمع در بافت های بدن را ندارند. به همین دلیل، جز در مورد بیمارانی با مشکلات کلیوی و کبدی، برای سایر افراد قابل استفاده اند.


این دستیار تخصصی افزود:بیشترین شکل استفاده از رایحه درمانی از طریق استنشاقی و همراه با ماساژ یا همان دست ورزی عضو مورد نظر با روغن های معطر گیاهی است که با افزایش سطح اکسیژن و کمک به بهبود جریان خون و تحریک و تولید اندورفین سبب افزایش آستانه درد و کاهش درک فرد از درد می شود.


وی همچنان توصیه کرد:استفاده از روغن های معطر قواعدی دارد که اگر رعایت نشود می تواند یک بیماری ساده را به بیماری خطرناکی تبدیل کند. بنابراین چنین روغن ها و عصاره هایی باید تحت نظر یک متخصص طب سنتی استعمال شوند.


منبع:نمناک


انتهای پیام/

برچسب ها: بهار
ارسال نظر