صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۴ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
به مناسبت هفته سلامت صورت گرفت؛

برگزاری نخستین جشنواره غذای سالم در واحد علی آباد کتول

نخستین جشنواره غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول با هدف ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم و نیز تقویت روحیه نشاط و شادابی برگزار شد.
کد خبر : 275822

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نخستین جشنواره غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول با شعار «پوشش همگانی سلامت برای همه در هرجا» به همت مرکز مشاوره دانشجویی واحد علی آباد کتول و با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار شد.


معاون دانشجویی و فرهنگی واحد علی آباد کتول در حاشیه این مراسم بر ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم تاکید کرد و گفت: «فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف غذای سالم یکی از برنامه‌های حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد علی آباد کتول است که با برپایی این جشنواره امیدواریم در این زمینه گام‌های موثری برداشته باشیم و بتوانیم با مصرف غذاهای سالم از شیوع چاقی در جامعه پیشگیری کنیم.»


دکتر سید محمدرضا حسینی با بیان اینکه جامعه سالم در گرو تغذیه سالم است افزود: «تغییر الگوی مصرف مواد غذایی و روی آوردن به ورزش و تحرک بدنی باید به عنوان فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود که در این راستا ما دانشگاهیان باید خود مروج فرهنگ سلامت باشیم.»


وی ادامه داد: «ایجاد صمیمیت بیشتر در بین اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد، ترغیب افراد به استفاده از غذای سالم و بهداشتی، پرهیز از غذاهای آماده و فست فود، روی آوردن به استفاده از محصولات کشاورزی و ارگانیک از اهداف برگزاری جشنواره غذای سالم واحد علی آباد کتول است.»



در این جشنواره 70 نوع غذای بومی و محلی از اقوام سیستانی، فارس، کتول، شاهرودی و آذری با چیدمان و تزئین ایرانی و سنتی که از سوی استادان، کارکنان و دانشجویان واحد علی آباد کتول تدارک دیده ‌شده بود در سالن سلف سرویس واحد علی آباد کتول به بازدیدکنندگان ارائه شد.


در پایان پس از داوری کارشناسان تغذیه از نظر سنجش ارزش غذایی، طعم و تزیین غذاها، به چهار شرکت کننده برتر جوایز نفیسی اهدا شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر