صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۰ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷

2 حاشیه از جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست مطهری

درگیری لفظی سخنگوی فراکسیون امید مجلس با نماینده مردم مشهد جلسه صبح امروز مجلس را به حاشیه کشاند.
کد خبر : 275676

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، بهرام پارسایی سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی طی تذکر 79 آیین‌نامه با اشاره به اظهارات روز گذشته پژمانفر نماینده مردم مشهد اظهار داشت: پژمانفر گفته است که من واجبی را منکر شده‌‌ام؛ بنده کجا واجب را منکر شده‌ام؟ پژمانفر همچنین گفته است که بنده فتوا داده‌ام، من کجا فتوا داده‌ام.


حاشیه اول


پارسایی ادامه داد: آقای پژمانفر این شما بودید که فتوا دادید و من را محکوم و مرتد نامیدید و دادگاه صحرایی تشکیل دادید.


پس از آن علی مطهری که ریاست بخشی از جلسه علنی امروز را برعهده داشت خطاب به پارسایی گفت: تذکر پژمانفر این بود که اگر کسی امر به معروف و نهی از منکر را واجب نمی‌داند در واقع یک نوع انکار ضروری دین است.


وی افزود: آقای پژمانفر حکم کلی را صادر کرد. می‌دانید که حکم کلی انکار ضروری دین ارتداد است. البته به صورت کلی آقای پژمانفر می‌خواست بگوید مقصود من آقای پارسایی نیست بنابراین آقای پژمانفر گفت که این حرف لوازمی دارد و آقای پژمانفر شما را متهم به ارتداد نکرده است.


مطهری افزود: به نظر من توهینی در این رابطه انجام نشده است شما هم که حرف خود را زدید.


براساس این گزارش، نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد و کلات هنگامی که آیین‌نامه داخلی را در دست داشت فریاد زد و در این صدد بود که پاسخ پارسایی را بدهد که با اعلام مطهری تریبون پژمانفر روشن شد تا از خود دفاع کند.


پژمانفر در پاسخ به تذکر و اظهارات پارسایی اظهار داشت: بنده دیروز در ارتباط با مطلبی که آقای پارسایی فرمود به عنوان یک تذکر درباره برخورد یک مامور نیروی انتظامی صورت گرفته مطرح کردم.بین نیروهای نظامی و انتظامی نباید پلیس خوب و بد درست کنیم و بگوییم از برخی نیروهای نظامی تشکر می‌کنیم و برخی دیگر را زیر سوال ببریم.


پژمانفر ادامه داد: در ارتباط با این موضوع آقای پارسایی گفت واجبی فدای یک مستحب شده است. آنچه که آقای پارسایی تعبیر کرد این بود که امر به معروف و نهی از منکر یک مستحب بوده است اما این عبارتی بود که همه شنیدند. واجبی فدای مستحب شده است اما مستحب همان امر به معروف و نهی از منکر بوده که نیروی انتظامی مکلف بوده آن را انجام دهد.


پژمانفر افزود: بنده در جلسه روز گذشته چنین صحبتی خطاب به پارسایی نداشتم اما وی حرفی کاملا غلط را بر زبان می‌آورد و خواهشندم این موضوع بررسی شود. اصل هشتم قانون اساسی موضوع امر به معروف و نهی منکر است اما اگر آقای پارسایی به این واجبات توجه ندارد به قانون اساسی توجه کند چرا که وظیفه ما حراست از قانون است.


مطهری در پاسخ به تذکر پژمانفر عنوان کرد: صحبت آقای پارسایی درواقع سهو لسان بود و به صورت سهوی چنین سخنی گفته است که وی نمی‌خواست فتوا صادر کند.


این گزارش حاکی از این است که بهرام پارسایی سخنگوی فراکسیون امید مجلس روز گذشته در صحن علنی مجلس شورای اسلامی طی تذکری با اشاره به کلیپ منتشر شده در فضای مجازی در برخورد یک مامور با یک زن بدحجاب عنوان کرده بود که مگر نه این است که قرآن کریم حرمت انسان را بالاتر از حرمت کعبه می‌داند. به‌نام حجاب و به بهانه نهی از منکر منجر به ترویج منکر می‌شوند؛ وقتی به‌نام دین و حکومت، فرع بر اصل مقدم می‌شود واجب فدای مستحب می‌شود. بنده تذکر می‌دهم با توجه به این مورد پیش آمده باید با مامور خاطی برخورد شود و از فردی که مورد هتک حرمت قرار گرفته است دلجویی شود. به ماموران ارشاد باید آموزش داده شود.


در ادامه آن، پژمان فر در پاسخ به پارسایی گفته بود: آقای پارسایی فرمودند یک امر واجب فدای یک امر مستحب شده است. بنده خواهش دارم که مسئولان در مقامی که هستند فتوا ندهند.


حاشیه دوم


نمایندگان مجلس شورای اسلامی لایحه موافقتنامه روغن زیتون و کنسرو زیتون را در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) خانه ملت بررسی کردند.


هنگامی که زمان رای گیری این لایحه فرا رسید، علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که بخشی از ریاست جلسه علنی امروز را بر عهده داشت، خطاب به نمایندگان اظهار داشت: خواهشمندم نمایندگان برای تصویب این لایحه رای دهند چرا که اگر رای نیاورد به نفع رژیم صهیونیستی خواهد شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر