صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۷ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
فرهاد توحیدی:

سهم فیلم‌های محیط زیستی در جشنواره جهانی فیلم فجر بیشتر شود

فیلمنامه‌نویس کشورمان با اشاره به اهمیت مساله محیط زیست، اعلام کرد که لازم است جشنواره جهانی فیلم فجر توجه بیشتری به فیلم‌های محیط زیستی داشته باشد.
کد خبر : 274372

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا از ستاد خبری سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر، فرهاد توحیدی؛ فیلمنامه نویس سینما برای تماشای مستندی با موضوع محیط زیست به پردیس چارسو محل برپایی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر آمده بود، گفت: شما نمی‌توانید جهانی باشید ولی جهانی نیندیشید. امروزه هر رسانه مکتوب مهمی را که ورق می زنید موضوعاتی مانند محیط زیست، گرم شدن زمین، پدیده های آب و هوایی، دفع زباله و پاک تراشی جنگل ها از مهمترین مسایل مطرح شده در آن است. متاسفانه در دورانی هستیم که تنفس گاه زمین یعنی جنگل های آمازون در حال ویرانی هستند و جنگل های استوایی اندونزی را برای ایجاد کشتگاه از بین می برند.


فیلمنامه نویس فیلم «پاداش سکوت» افزود: محیط زیست یک بحث فوق العاده مهم جهانی استکه با حیات و ممات مردم سر و کار دارد اما متاسفانه در کشور ما به اندازه کافی در این مورد آگاهی وجود ندارد. به نظرم شایسته است که نه تنها جشنواره جهانی فیلم فجر که هر جشنواره جهانی دیگری به این موضوع نگاه ویژه داشته باشد.


وی با اشاره به اینکه سهم فیلم هایی با موضوع محیط زیست می تواند در جشنواره جهانی بیشتر شود، عنوان کرد: جشنواره جهانی فیلم فجر محفلی است که در ایام برگزاری توجهات زیادی را به خود جلب می کند و در صدر توجه فرهنگی قرار می گیرد اما چگونه می توان بر معرفت و دانسته های مردم افزود؟ بدیهی است که جز از طریق رسانه ها کار به خوبی انجام نمی شود. شاید مهمترین رسانه ای که در این زمینه بعد از رادیو و تلویزیون وجود داشته باشد، سینما است.


توحیدی با تاکید بر لزوم نگاه جدی تر به مساله محیط زیست تصریح کرد: می توان با ساخت فیلمهایی در حوزه محیط زیست و درگیر کردن عواطف مخاطبان نتیجه بهتری برای بالا بردن آگاهی اجتماعی گرفت.


وی که برای تماشای فیلم مستند «زندگی در گذشته پیش رو» به کارگردانی سوزان کوسهارا به محل کاخ جشنواره جهانی فیلم فجر آمده بود با معرفی هنرمندان به عنوان سرمایه های اجتماعیگفت: هنرمندان این پتانسیل را دارند که توجه مردم را بیشتر به موضوع محیط زیست معطوف کنند. خوشبختانه هنرمندان ما در این زمینه فعال هستند و این پتانسیل را دارند که در راه انداختن پویش های اجتماعی پیش قدم شوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر