صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۹ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۷

خواص شگفت‌انگیز میوه بهاری!

کارشناس ارشد گیاهان دارویی با اشاره به خواص بسیار گوجه سبز توصیه کرد که افراد مصرف این میوه خوراکی را در سبد غذایی خود داشته باشند.
کد خبر : 272422

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، هانیه ناصری کارشناس ارشد گیاهان دارویی با اشاره به رونق بازار میوه‌ها و گیاهان خودرو در فصل بهار گفت: یکی از میوه‌های فصل بهار که طرفداران بسیاری هم دارد گوجه سبز است که خواص بسیاری داشته و مصرف آن توصیه می‌شود.


وی با بیان اینکه گوجه سبز باعث تعادل اسید معده می‌شود، گفت: این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند سرطان و چربی خون بالا داشته و در مقابله با میکروب‌ها و عفونت‌ها موثر است.


ناصری افزود: فیبر موجود در گوجه سبز باعث بهبود سیستم گوارشی می‌شود و این میوه به خاطر داشتن ویتامین C. بالا نقش آنتی اکسیدان دارد.


وی یادآور شد: خشک شده این میوه نیز که دارای فیتونوترینت است کارکرد آنتی اکسیدانی دارد و برای درمان اعصاب و کم خونی مفید است.


ناصری مصرف گوجه سبز را برای درمان بیماری نقرس، روماتیسم و تصلب شرایین مفید دانست و افزود: این میوه همچنین ادرارآور است و عملکرد کلیه‌ها را تنظیم می‌کند.


وی گوجه سبز را منبع ویتامین‌های گروه B. عنوان کرد و افزود: مصرف گوجه سبز باعث کاهش استرس و افسردگی شده و برای سلامتی پوست و اعصاب نیز مفید است.


این کارشناس ارشد گیاهان دارویی افزود: همچنین گوجه سبز در سوخت وساز طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مؤثری دارد.


وی در ادامه در خصوص مصرف گوجه سبز بدون شستن و ضدعفونی کردن آن هشدار داد و افزود: این میوه اگر نشُسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت‌های غذایی را ممکن می‌سازد.


ناصری خاطرنشان کرد: همچنین گوجه سبز طبع سردی دارد و بهتر است با گُلپَر مصرف شود.


وی یادآور شد: هسته گوجه سبز کال، دارای ترکیب‌های سمی خطرناکی است و هرگز نباید آن‌ها را مصرف کرد.


این کارشناس ارشد گیاهان دارویی همچنین در خصوص مصرف بسیار گوجه سبز هشدار داد و افزود: بالا بودن میزان اسید در گوجه سبز باعث ایجاد معده‌درد، سوزش معده و حتی ریفلاکس در افراد مبتلا به ناراحتی‌های معده می‌شود


وی افزود: همچنین مصرف زیاد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود و ترش و اسیدی بودن آن نیز باعث ساییده شدن موقتی مینای دندان و احساس درد خاصی در دندان‌ها می‌شود.


منبع: ایسنا


انتهای پیام/

ارسال نظر