صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۰۱ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۷

نگاهی به نکات تغذیه‌ای برای سلامت بدن

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند گفت: برای داشتن برنامه غذایی سالم باید موادی را مصرف کرد که برای بدن لازم و ضروری است و از مصرف مواد غذایی که سلامت جسم را به خطر می‌اندازد خودداری کرد .
کد خبر : 271208

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، «زهره امیرپور» اظهار کرد: بدن برای صحیح کار کردن به مواد مغذی احتیاج دارد و رژیم غذایی سالم در بردارنده مواد مغذی است.


وی افزود: افراد باید موادی مانند شامل؛ آجیل، سبزیجات تازه ، حبوبات ، میوه‌های تازه ، غلات و پروتئین بدون چربی را مصرف کنند.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند با بیان این‌که این مواد خوراکی حاوی مواد مغذی است که برای بدن ضروری است، تصریح کرد: تغذیه ناسالم اثرات منفی بر افراد می‌گذارد و بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون، چاقی، سرطان و بیماری‌های قلبی را در پی دارد .
امیرپور با بیان این‌که در تهیه مواد غذایی باید توجه لازم را داشت، اظهار کرد: روغنی که در غذاها استفاده می‌شود بهتر است قند و چربی کمی داشته باشد و کمتر از روغن‌های جامد استفاده شود .
وی با بیان این‌که کلسیم برای رشد استخوان‌ها و سلامت بدن بسیار ضروری است، افزود: همچنین ویتامین D برای سلامت بدن نیاز است، از این رو مصرف مواد لبنی کم چرب و یا فاقد چربی برای مصرف توصیه می‌شود چرا که سرشار از کلسیم و ویتامین D است و مواد حیاتی و مغذی را به بدن می‌رساند .
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند گفت: چون کلم پیچ ٬ کولارد سبز ٬ لوبیا سبز ٬ اسفناج ٬ برگ چغندر و کلم برکلی جزو سبزیجات برگ تیره هستند که به دلیل مغذی بودن مصرف آن در هر وعده ی غذایی بسیار مفید است .
امیرپور با بیان این‌که پروتئین ماده‌ای ضروری برای رشد عضلات و مغز به شمار می‌آید، خاطرنشان کرد: لوبیا و گوشت سرشار از پروتئین هستند.
وی ادامه داد: توصیه می‌شود که گوشت‌های کم چرب مانند ماهی، گزینه‌های خوبی برای دریافت پروتئین هستند.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند اظهار کرد: آرد سفید دارای غلات بوده و یکی از پر مصرف ترین غلات است.
امیرپور افزود: بهترین آرد، آرد دارای سبوس است، بنابراین بهتر است از آرد سفید استفاده چندانی نشود، چون ارزش غذایی برای بدن ندارد.
وی یادآور شد: بهتر است قدر سلامتی خود را که نعمت بزرگی است بدانیم و با رعایت اصول صحیح بهداشتی، زندگی سالمی را داشته باشیم.


منبع: ایسنا


انتهای پیام/

ارسال نظر