صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۶ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۷
یک روانشناس بالینی:

تغییرات خلقی و روحی در فصل بهار طبیعی است/ علائم مربوط به افسردگی فصلی

یک روانشناس بالینی بیان کرد: افراد نباید هر گونه تغییرات خلقی و روحی را منتسب به افسردگی بدانند بلکه باید با مراجعه به پزشک علت بیماری خود را شناسایی و تحت درمان قرار بگیرند.
کد خبر : 270321

حمید فرزادی، روانشناس بالینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره اختلالات خلقی فصل بهار، گفت: درصد بسیاری از افراد در فصل‌های زمستان و پاییز دچار اختلالات خلقی فصلی می‌شوند، بنابراین ما در فصول تابستان و بهار کم‌تر شاهد بروز چنین اختلالاتی میان افراد هستیم.


وی با تاکید براینکه هر گونه تغییر در حالات روحی و خلقی را نباید ناشی از اختلالات خلقی فصلی بدانیم، افزود: بر خلاف تصور برخی افراد که فصل بهار موجب بروز و شیوع اختلالاتی از جمله «افسردگی فصلی» می‌شود باید گفت که بهار فصل سرسبزی، رویش، هوای مطلوب و ... است و ما کم‌تر شاهد چنین اختلالاتی در افراد هستیم.


این عضو انستیتو روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: افراد در فصول مختلف به محض مشاهده علائم افسردگی نظیر، بی‌حالی، احساس یاس، اندوه، بی‌فایده بودن و ... باید به روانپزشک یا روانشناس بالینی مراجعه کند.


وی افزود: در صورتی که در فردی تشخیص اختلالات خلقی فصلی داده شود فرد باید تحت درمان قرار بگیرد، متاسفانه برخی افراد با مشاهده علائم به پزشک مراجعه نمی‌کنند و تحت درمان قرار نمی‌گیرند زیرا تصور می‌کنند که با اتمام فصل بهبود می‌یابند اما این در حالی است که افراد مبتلا باید در فصولی که دچار مشکل می‌شوند بیشتر تحت نظر و درمان قرار بگیرند.




انتهای پیام/

برچسب ها: افسردگی ناامیدی
ارسال نظر