لزوم صرفه اقتصادی طرحهای دانشگاهی برای بهرهوری بیشتر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمدحسن برهانی فر در سومین جلسه کارگروه تحقق اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اجرایی بودن برنامه های ارائه شده در این کارگروه بر مدیریت جهادی آن تاکید کرد و گفت: «هر برنامه ارائه شده زمانی ارزش و اعتبار دارد که به اجرا درآید و تنها تئوری محض نباشد. لذا باید پیشنهادهایی که از سوی کارگروههای مربوطه مطرح میشود همراه با جدول زمانبندی و قابل اجرا باشد.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با بیان راهکارها و پیشنهادهایی به منظور تسریع روند فعالیت در زمینه اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی از مسئولان سه کارگروه کشاورزی، صنعت و خدمات ، خواست گزارش فعالیت های صورت گرفته را ارائه کنند.
دکتر ثابت مسئول کار گروه صنعت هم پیشنهاد راهاندازی کلینیک صنعت در مکانهای مختلف همچون شهرکهای صنعتی که قادر به ارائه خدمات حسابداری، مشاوره، فنی مهندسی و .... به صنایع هستند، مطرح شد. از دیگر پیشنهادات این بخش راهاندازی مرکز آموزش بین المللی جوش برای آموزش و مهارتهای تخصصی صنعتگران با رعایت استانداردهای لازم و ارائه گواهینامههای بینالمللی بود.
مسئول کارگروه کشاورزی نیز با ارائه گزارشی از تشکیل جلسات این کارگروه با حضور استادان دانشکده مربوطه، پشنهادات خود را در سه بخش کشاورزی، دامپروری و کنفرانس های علمی عنوان کرد.
دکتر حبیبی گفت: «در بخش کشاورزی از اقدامات پیش پیش بینی شده اختصاص زمین کشاورزی برای فعالیتهای اقتصادی از قبیل تهیه عرقیجات و تهیه عصاره از گیاهان دارویی، روغنگیری از دانههای روغنی ، تهیه دمنوشها و شربتهای گیاهی، تولید گلهای زینتی مانند رز، تولید نشا و پرورش قارچ و در بخش دامپروری نیز پتانسیل فعالیت در زمینههای پرورش گوسفند، بز و طیور بدون نیاز به سرمایهگذاری اولیه وجود دارد و در بخش علمی نیز امکانات لازم برای برگزاری کنفرانسهای بینالمللی به خوبی در دسترس است.»
از دیگر مصوبات این جلسه می توان اختصاص زمانهای آزاد فضای آموزشکده سما به محل برگزاری دوره های کوتاه مدت و شروع فعالیت دوره های مربوطه از فروردین 97 و همچنین دریافت طرحهای توجیهی مربوطه درکلیه کارگروه ها در ابتدای سال 97 را نام برد.
انتهای پیام/