صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۴۵ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۶

آیا «اضطراب» فایده هم دارد؟

هرکس که به اضطراب مبتلاست می‌داند این احساس چقدر عذاب دهنده است و اینکه گاهی اوقات تبدیل به حمله اضطرابی فلج کننده‌ای می‌شود. اما برای اینکه درد آن کمتر حس شود، بهتر است به فواید آن توجه کرد.
کد خبر : 265760

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، درست است! اضطراب فوایدی دارد. در واقع زمانی، اضطراب به کمک انسان‌های اولیه برای فرار از حیوانات درنده می‌آمده است.


تحقیقات بسیاری نشان داده است که اضطراب می‌تواند در تصمیم گیری درست، بهتر عمل کردن در شرایط نگران کننده و حتی اتخاذ سبک زندگی سالم‌تر به افراد کمک کند. در تحقیقات جدیدی که محققان دانشگاه تکنیکال مونیخ در آلمان انجام دادند، معلوم شد نگرانی و اضطراب باعث می‌شود افرادی که به حملات قلبی مبتلا می‌شوند، سریع‌تر به پزشک مراجعه کرده و شانس زنده ماندن خود را افزایش دهند. این محققان ۶۱۹ نفر مبتلا به بیماری‌های قلبی را مورد بررسی قرار دادند.


۱۲ درصد از این داوطلبان به اختلال اضطراب فراگیر مبتلا بودند و معلوم شد آنها پس از تجربه حمله قلبی، بیش از داوطلبان دیگر به خود توجه کرده و زودتر برای معاینه نزد پزشک می‌روند. درحقیقت زنان مبتلا به اضطراب، به طور متوسط ۱۱۲ دقیقه زودتر از زنان دیگر نزد پزشک مراجعه کرده بودند. در حالی که زنانی که اضطراب نداشتند، در استفاده از کمک‌های پزشکی در مواقع اضطرار، ۲ ساعت تاخیر نشان داده بودند. این وضعیت در مورد مردان مضطرب، ۴۸ دقیقه زودتر از دیگر مردهاست. به همین دلیل، اضطراب می‌تواند شانس زنده ماندن افراد مضطرب را در صورت وقوع یک حمله قلبی افزایش یابد.


محققان می‌گویند البته اضطراب بیش از حد، خطر ابتلا به یک حمله قلبی در افراد را افزایش می‌دهد اما همین اضطراب می‌تواند احتمال زنده ماندن از چنین حملاتی را نیز بالا ببرد. افراد مبتلا به اختلال اضطرابی نسبت به نیازهای سلامتی‌شان، حساس‌تر از دیگران هستند.


منبع: طبنا


انتهای پیام/

ارسال نظر