صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۱ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۶

آمریکا خواستار واکنش شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران شد

سفیر ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل خواستار واکنش شورای امنیت علیه ایران به دلیل نقض تحریم‌های تسلیحاتی شورشیان یمن شد.
کد خبر : 261180

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از یورونیوز، نیکی هیلی، سفیر ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل خواستار واکنش شورای امنیت علیه ایران به دلیل نقض تحریم‌های تسلیحاتی نیروهای یمنی شد.


این درخواست پس از آن صورت گرفت که گزارش کارشناسان سازمان ملل متحد درباره نقض تحریم تسلیحاتی جنبش انصارالله یمن منتشر شد. حدود یک ماه پیش (۱۸ ژانویه 2018)‌ بود که این گزارش محرمانه به شورای امنیت ارسال شده بود.


براساس این گزارش، ایران در اجرای قطعنامه‌های شورای امنیت برای ممانعت از انتقال تسلیحات به جنبش انصارالله ناکام بوده است. کارشناسان سازمان ملل متحد می‌گویند که قطعاتی از موشک‌های شلیک شده از یمن به سوی عربستان سعودی، ساخت جمهوری اسلامی ایران است.


نیکی هیلی با اشاره به نتیجه تحقیقات کارشناسان سازمان ملل مدعی شد: «این گزارش آنچه را که ما از ماه‌ها پیش می‌گفتیم، تایید می‌کند. این که ایران به‌صورت غیرقانونی و با نقض قطعنامه‌های پرشمار شورای امنیت، سلاح به یمن فرستاده است.»


سفیر ایالات متحده آمریکا در اقدامی نمایشی در سازمان ملل، روز ۱۱ ژانویه 2018، با نمایش قطعاتی از موشک شلیک‌شده جنبش انصارالله به سوی ریاض، ادعا کرد که این جنگ‌افزار ساخت ایران بوده و نشان گروه صنعتی شهید باقری متعلق به وزارت دفاع ایران را داشته است.


مقامات نظامی و سیاسی ایران بارها این اتهام را رد کرده و واشنگتن را به همکاری با ریاض و سندسازی متهم کرده اند. محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران اتهامات نیکی هیلی را مشابه دروغ‌های کالین پاول، وزیر خارجه پیشین آمریکا علیه عراق در سال ۲۰۰۳ توصیف کرده و در یک پیام توییتری گفته است: «نشان استاندارد در ایران روی محصولات مصرفی قرار می‌گیرد و نه موشک‌های بالستیک.»


انتهای پیام/

ارسال نظر