۶ راه استفاده از زردچوبه برای افزایش سلامتی
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، زردچوبه یک ادویه باستانی است که همه آن را به خاطر رنگ طلایی درخشندهاش میشناسند. در واقع، بیش از ۴۵۰۰ سال است که این ادویه در داروهای چینی برای درمان مشکلات گوارشی، مشکلات کبدی، بیماریهای پوستی و زخمها مورد استفاده قرار میگیرد. تحقیقات اولیه نشان میدهد که زردچوبه میتواند مزایای سلامتی زیادی را ارائه دهد.
زردچوبه، در انواع و اشکال مختلف موضعی، کپسول و یا روغن، میتواند برای سلامت قلب مفید باشد و به کاهش التهاب و درد و تورم ناشی از آرتروز و آرتریت روماتوئید کمک کند. حتی برخی تحقیقات نشان میدهد که این گیاه ممکن است به مسائل مربوط به دستگاه گوارش نیز کمک کند، از عود بیماری زخم کولیت جلوگیری کند و به عنوان یک تقویتکننده خلق و خوی برای افراد مبتلا به افسردگی عمیقا موثر باشد. در ضمن زردچوبه در مقابل برخی مشکلات از پوست نیز محافظت میکند.
اما خبر خوب برای افراد مبتلا به دیابت اینکه زردچوبه میتواند مقاومت به انسولین را بهبود بخشد و در کاهش میزان قند خون موثر باشد. به گفته کارشناسان انجمن دیابت آمریکا، این ادویه میتواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند.
آمریکاییها معمولا از زردچوبه به شکل پودر ادویه استفاده میکنند، اما ریشه این گیاه میتواند رنده شده و مانند زنجبیل تازه در دستورالعمل غذاها استفاده شود. به یاد داشته باشید که خواص ضد التهابی کورکومین زردچوبه در کنار فلفل سیاه افزایش مییابد.
۶ نکته طلایی درباره زردچوبه
۱. زردچوبه یکی از چند ماده اساسی موجود در پودر کاری است.
۲. عدسی خود را با ادویه میل کنید. عدسی یکی از انواع غذاهایی است است که زردچوبه در آن نقشی اساسی دارد.
۳. زردچوبه پودر شده را با زیره سبز، زنجبیل، پودر سیر، نمک دریایی و فلفل سیاه مخلوط و سپس قبل از کباب کردن گوشت گاو، گوسفند، مرغ، ماهی را به آن آغشته کنید.
۴. آن را با تخم مرغ بخورید. زردچوبه میتواند علاوه بر رنگ زیبا به غذاهای خوشمزهای مثل املت، کیک تخم مرغ، کوکو یا تخم مرغ همزده طعم خوبی هم به آنها ببخشد.
۵. آن را به ریشههای گیاهی کبابی اضافه کنید. قبل از کباب کردن ریشههایی مثل کدو، سیب زمینی، زردک و هویج بهتر است آنها را در زردچوبه رنده شده یا پودر آن بغلتانید و از طعم ساده و تند این ادویه لذت ببرید.
۶. شیر "طلایی" بنوشید. یک فنجان شکر را در یک ظرف با نصف قاشق چایخوری پودر زردچوبه (یا ریشه رنده شده آن) و یک قاشق چایخوری زنجبیل (یا ریشه رنده شده آن) مخلوط و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. آن را با یک قاشق غذاخوری شهد عسل مخلوط و سپس میل کنید.
منبع: سلامتیسم
انتهای پیام/