صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۰ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۶
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مطرح کرد؛

پیشگیری ۴۰ درصدی از سرطان با رعایت تغذیه صحیح

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ۴۰ درصد موارد سرطان و 50 درصد بیماری‌های قلبی عروقی با رعایت تغذیه صحیح قابل پیشگیری هستند.
کد خبر : 257250

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، زهرا عبداللهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: طی برگزاری این همایش تفاهم نامه مشترک معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت ترویج، آموزش و تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی در خصوص تعهدات طرفین به منظور فرهنگسازی و ترویج الگوی تغذیه سالم زنان روستایی و عشایری اجرا می‌شود.


عبداللهی گفت: نقش زنان در تأمین سلامت و الگوسازی زندگی سالم در خانواده انکارناپذیر و درخور توجه است و لزوم آگاه سازی و ارتقای دانش تغذیه‌ای زنان را در جامعه نمایان می‌سازد چرا که زنان در مدیریت بودجه غذایی و دانش تغذیه‌ای خانواده نقش بسیار مهمی دارند.


مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: فرهنگ‌سازی تغذیه مناسب و سالم با توجه به شیوع چاقی و بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و انواع سرطان‌ها در اولویت برنامه‌های بهبود تغذیه جامعه قرار دارد.


وی افزود: زنان که مسئولیت تغذیه و تهیه و آماده سازی غذا را در منزل به عهده دارند نقش مهمی در ایجاد رفتارهای غذایی صحیح و ذائقه سازی کودکان دارند و با آموزش تغذیه زنان در مناطق شهری و روستایی می‌توان تا حدود زیادی از عوامل خطر تغذیه‌ای بیماری‌ها بویژه بیماری‌های غیرواگیر پیشگیری کرد. به نحوی که تا 40 درصد موارد سرطان، 50 درصد بیماری‌های قلبی عروقی با رعایت تغذیه صحیح قابل پیشگیری هستند و تا 90 درصد موارد دیابت نوع 2 نیز با پیروی از رژیم غذایی سالم قابل کنترل است.


عبداللهی افزود: بررسی‌های انجام شده در کشور نشان می‌دهد که شیوع چاقی در زنان 2برابر مردان است و هم چنین دیابت، چربی خون بالا و فشار خون بالا در زنان شیوع بیشتری دارد. از این رو اجرای برنامه‌های آموزشی و فرهنگسازی تغذیه سالم در جمعیت زنان از اهمیت زیادی برخوردار است.



انتهای پیام/

ارسال نظر