صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۲ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
انقلاب در بهار چهلم/ سرپرست واحد بین‌المللی کیش تشریح کرد:

اهداف انقلاب اسلامی در سه بعد داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی کیش به تشریح اهداف انقلاب اسلامی در سه بعد داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی پرداخت.
کد خبر : 256746

محمدرضا قائدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در آستانه سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در پاسخ به پرسشی درباره اهداف انقلاب اسلامی در سال 57 اظهار کرد: «اهداف و ابعاد انقلاب در سه بعد قابل بررسی است؛ یکی از این اهداف، اهداف داخلی است. با توجه به اینکه یک حکومت وابسته به بیگانگان به ویژه آمریکا در ایران حکومت می‌کرد و نسبت به ارزش‌ها و مبانی دینی و اسلامی مردم بی توجه بود، نخستین خواسته مردم و فلسفه شکل گیری انقلاب اسلامی در وهله اول حکومتی بود که چنین خصلتی نداشته باشد.»


قائدی در بیان دومین هدف انقلاب اسلامی به ابعاد منطقه‌ای آن پرداخت و گفت: «انقلاب اسلامی باعث ایجاد امید در مستضعفان منطقه و کشورهای اسلامی شد تا علاوه بر الگوسازی در منطقه، وضعیت کشور فلسطین نیز تغییر مسیر پیدا کند و مقاومت موضوعیت پیدا کند؛ در عرصه بین‌المللی نیز انقلاب اسلامی چالشی برای دو نظام سرمایه‌داری و کمونیستی بود که حاکم بر همه کشورهای جهان بودند.»


وی افزود: «به عبارت دیگر اهداف انقلاب اسلامی تلفیقی از اهداف سه گانه داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی بود؛ البته سرکوب‌های رژیم پهلوی در ابعاد مختلف روند انقلاب را تسریع کرد. در این میان رهبری و هدایت امام(ره)، پشتیبانی و حضور مردم در میدان و ایدئولوژی اسلام نقش محوری در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند.»


این مسئول خاطرنشان کرد: «با توجه به اینکه در دهه چهارم انقلاب اسلامی هستیم، مهمترین نکته‌ای که مقام معظم رهبری مطرح فرمودند و آقای دکتر ولایتی نیز بر آن تأکید دارند، موضوع اسلامی سازی و بومی سازی علوم انسانی است. علوم انسانی فعلی ما یک علم وارداتی است. اگر علوم انسانی مبتنی بر رویکردها انقلاب اسلامی باشد، بزرگترین حمایت و تقویت انقلاب خواهد بود و تحقق این امر اراده نخبگان فکری و دانشگاهی را می‌طلبد.»


این استاد علوم سیاسی در پاسخ به پرسش آنـــا درباره نقش دانشگاهیان در مقطع فعلی گفت: «دانشگاهیان یکی از گروه‌های مرجع در کشور ما محسوب می‌شوند؛ استادان و نخبگان دانشگاهی همواره نقش خود را در حمایت در انقلاب اسلامی ایفا کردند. در برهه فعلی نیز بنا به فرموده مقام معظم رهبری استادان، فرماندهان جنگ نرم هستند؛ بنابراین باید در مقابل جنگ نرم رسانه‌ای دشمن بایستند، اطلاعات خود را بروز کنند، ناامیدی را به جامعه تزریق نکنند و در اسلامی سازی علوم تلاش کنند تا شاهد باروری و رشد بیشتر شجره طیبه انقلاب اسلامی باشیم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر