صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۰ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۶

ادعای عجیب «ترامپ»: آب شدن یخچال‌ها واقعیت ندارد

دونالد ترامپ در مصاحبه‌ای ادعا کرد آب شدن یخچال‌های زمین واقعیت ندارد و هوای جهان همزمان در حال گرم شدن و سرد شدن است.
کد خبر : 255917

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، دونالد ترامپ دیشب مصاحبه‌ای درباره موضوعات مختلف از جمله تغییرات آب وهوایی انجام داد. اما توصیف وی از وضعیت آب وهوای زمین با آنچه آمار نشان می‌دهد و گفته‌های دانشمندان مطابقت ندارد.


او در مصاحبه روز یکشنبه در انگلیس ادعا کرد آب شدن یخچال‌های زمین واقعیت ندارد و جهان همزمان در حال سردشدن و گرم شدن است.


ترامپ در این باره گفت: «دنیا هم خنک می‌شود و هم گرم می‌شود. قبلا به این موضوع تغییرات آب وهوایی نمی‌گفتند. این روند گرمایش جهانی بود. این اصطلاح چندان مناسب نبود چون همه جا در حال سرد شدن بود».


این درحالی است که دانشمندان مختلف حوزه آب وهواشناسی به آسوشیتدپرس اعلام کرده‌اند؛ تعریف رئیس جمهور آمریکا درباره تغییرات آب وهوایی درست نیست.


جنیفر فرانسیس دانشمند آب وهواشناسی در دانشگاه راتگرز دراین باره می‌گوید: «مشخص است که دونالد ترامپ برای ابراز دیدگاه خود از برخی حقایق جایگزین درباره تغییرات آب وهوایی استفاده می‌کند. یخ در اقیانوس‌ها و خشکی به سرعت در حال آب شدن است و دلیل آن هم افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای است».


طبق آمار ۱۳۵ ساله ناسا و سازمان اقیانوسی و جوی، از سال ۱۹۷۶ میلادی تاکنون هیچ سالی سردتر از حد متوسط تاریخچه و از ۱۹۸۵ میلادی هیچ ماهی از این حد متوسط سردتر نبوده است.


همچنین رکورد گرم‌ترین سال‌های جهان در چهار سال اخیر ثبت شده است. به طوری که طبق آمار NOAA ۲۰۱۰ پنجمین سال گرم تاریخچه به حساب می‌آید. از سوی دیگر این آمار نشان می‌دهد از آغاز قرن بیست و یکم هر سال ۰/۴ درجه سانتیگراد گرم‌تر از متوسط دمای قرن بیستم بوده است.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر