صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۶ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۶
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم؛

پژوهشگاه‌ها و مراکز پژوهشی به تولید ثروت ملی کمک کنند

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آئین معارفه رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی گفت: جامعه انتظار دارد، دانشگاه‌ها، پژوهشگاه ها و مراکز پژوهشی به تولید ثروت ملی کمک کنند و در رفاه مردم نقش داشته باشند.
کد خبر : 255461

به گزارش گروه دانشگاه آزاد اسلامی از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر مسعود برومند گفت: زمان اتکاء به بودجه‌های عمومی و دولتی در حال سپری شدن است؛ دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز پژوهشی باید از طریق ارتباط با جامعه، سازمان‌ها و صنایع، درآمد اختصاصی داشته باشند و ضمن خودکفایی خود، نیازهای بخش‌های مختلف جامعه را رفع کنند.


دبیر کل شورای عالی عتف اظهار کرد: پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی باید براساس اساسنامه و ماموریت‌های قانونی، برای خود یک رسالت راهبردی در توسعه کشور تعریف کند و در افزایش رفاه عمومی جامعه موثر باشد.


معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به رشته تخصصی و سوابق مدیریتی دکتر ابطحی به عنوان رئیس جدید پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم‌جوی گفت: قطعا وی با بهره‌مندی از ظرفیت انسانی موجود در این پژوهشگاه، خواهد توانست آینده روشنی را برای ارتقای پژوهش‌های دریایی در کشور ترسیم کند.


برومند با قدردانی از خدمات حاجی‌زاده، رئیس سابق پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم‌جوی، تاکید کرد: عمل در چارچوب قانون، ارتقای نظم سازمانی و اداری و از همه مهم‌تر تربیت جانشین و مدیران آینده پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم‌جوی از نکاتی است که دکتر ابطحی، رئیس جدید این پژوهشگاه باید مدنظر داشته باشد.


در ادامه این آیین، دکتر بهروز ابطحی، رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی گفت: باید در این پژوهشگاه تلاش کنیم با پژوهش‌ها و مطالعات خود، زمینه‌های بهره‌مندی کشور از دریاها را افزایش دهیم.


وی با اشاره به اهمیت دریاها در قدرت و اقتدار یک کشور گفت: تمام کشورهای قدرتمند دنیا به حوزه دریاها توجه ویژه دارند و از ظرفیت‌های مختلف دریا برای افزایش قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی خود استفاده می‌کنند.


ابطحی با قدردانی از مدیران پیشین پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم‌جوی گفت: باید شناخت علمی و صحیح جامعه و به ویژه مدیران کشور را نسبت به دریاها افزایش دهیم تا دریا به عنوان یک مولفه مهم توسعه کشور محسوب شود.


در پایان این آئین، حکم انتصاب ابطحی به وی اهدا شد. بهروز ابطحی فارغ‌التحصیل دکتری زیست‌شناسی دریا، از انستیتو اقیانوس‌نگاری روسیه (VNIRO) و استاد پایه ۲۴ دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی است. از تجربیات کاری ابطحی در حوزه علوم دریایی می‌توان به فعالیت به عنوان مجری و هماهنگ کننده آزمون‌های تحصیلات تکمیلی رشته‌های علوم دریایی و اقیانوسی دانشگاه‌های دولتی، حضور در گشت‌های بلندمدت و کوتاه مدت تحقیقات و تولیدات دریایی در خلیج فارس، خزر جنوبی، خزر شمالی و خلیج فنلاند و نیز تدوین، راه‌اندازی و تدریس درس غواصی در برنامه دروس اصلی مصوب رشته زیست دریا دوره کارشناسی ارشد (اولین تجربه در دانشگاه‌های غیرنظامی کشور) اشاره کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر