صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چینی‌ها برای مبارزه با سرطان، ژن بیماران را ویرایش کردند

از سال ۲۰۱۵ طرح ویرایش ژن برای نابودی سرطان با استفاده از روش اصلاح ژن CRISPR بر روی ۸۶ فرد چینی انجام گرفته است.
کد خبر : 254841

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، گیزمودو نوشت: طرح آزمایش بالینی ویرایش ژن تناوب‌های کوتاه پالیندروم فاصله‌دار منظم خوشه‌ای CRISPR برای اولین بار در آمریکا نیز مطرح شده و قرار است شروع شود.


این روش نوعی سیستم ایمنی تطابق پذیر در باکتری‌ها است که آنها را قادر به کشف دی‌.ان‌.ای ویروس و بعد نابودی‌شان می‌کند. در حالی که چین در این زمینه پیشرو بوده و از ابزار تغییر دهنده ژن برای تغییر دی.‌ان.‌ای دهها فرد در چندین آزمایش بالینی استفاده کرده است.


تاکنون در چین حداقل ژن‌های ۸۶ نفر ویرایش شده‌ و شواهدی وجود دارد که در این کشور حداقل ۱۱ آزمایش بالینی با استفاده از CRISPR صورت گرفته است. رویکرد سریع چین در این زمینه، یک دوئل زیست پزشکی را بین ایالات متحده و چین برقرار کرده است.


در آزمایشی که در سال ۲۰۱۵ در چین برای مبارزه با سرطان انجام شد، سلول‌ها را از بدن ۳۶ بیمار مبتلا به سرطان‌های کلیه، ریه، کبد و گلو جدا کردند و با CRISPR آنها را تغییر دادند و سپس دوباره به بدن بیماران تزریق کردند.


سایر آزمایشات چینی‌ها به دنبال استفاده ازCRISPR برای درمان ویروسHIV، سرطان مری و سرطان خون است. آزمایشی که در سال جاری در چین انجام خواهد شد فقط ۱۶ نفر را ثبت نام خواهد کرد.


در همین حال، اولین آزمایش CRISPR انسانی در ایالات متحده در دانشگاه پنسیلوانیا انجام خواهد گرفت و فقط ۱۸ نفر را ثبت نام می‌کنند و تنها به این دلیل طراحی شده است که امن بودن CRISPR را بسنجند. ایسنا


انتهای پیام/

برچسب ها: ژنوم علم ژنتیک
ارسال نظر