صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت هشدار داد؛

اضافه کردن سبوس به آرد در نانوایی‌ها غیربهداشتی است

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: برخی از نانوایان سبوس فله‌ای از کارخانجات آرد خریداری می‌کنند و این موضوع احتمال ورود آلودگی‌های شیمیایی، میکروبی و قارچی برای سبوس را به همراه دارد.
کد خبر : 254796

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، زهرا عبداللهی دردر خصوص کیفیت آرد و نان موجود، گفت: به دنبال مصوبه شواری عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر اجرای استانداردها لازم در مورد آرد و نان، وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد موظف هستند مسئولیت پایش اجباری استاندارد نان را برعهده بگیرند و بازرسین بهداشت محیط میزان نمک موجود در نان(که باید کمتر از یک درصد باشد) و میزان جوش شیرین را بررسی می‌کنند.


مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان این که طبق آخرین گزارشات مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت 50 درصد نانوایی‌ها استانداردهای نمک در نان را رعایت می‌کنند، افزود: نان مهم ترین منبع دریافت نمک در غذای ایرانی ها است و به طور متوسط ایرانی ها روزانه 300 تا 310 گرم نان مصرف می کنند که با اجرای 100 درصدی کاهش میزان نمک در نان، می توان روزانه 3 گرم نمک مصرفی را کاهش داد تا با کاهش میزان نمک مصرفی از بروز بیماری‌های غیرواگیر مثل فشارخون، دیابت و سکته های قلبی و مغزی جلوگیری شود.


عبداللهی یکی از معایب آرد توزیع شده در نانوایی ها را سبوس گیری بیش از اندازه از آرد توسط کارخانجات آرد بیان کرد و گفت: در صدد هستیم که میزان سبوس گیری از آرد را کاهش دهیم تا بتوانیم بروز بیماری های غیرواگیر را کاهش دهیم.


انتهای پیام/

برچسب ها: نان
ارسال نظر