صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ایرانی‌ها 30 درصد اضافه غذا می‌خورند

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به ضرورت اصلاح رفتار غذایی بین افراد مختلف جامعه، گفت: طبق بررسی‌های انجام شده 30 درصد غذای مصرفی مردم اضافه و برای سلامتی آنها مضر است.
کد خبر : 251371

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، دکتر «محمدحسن لطفی» در نشست خبری بسیج اطلاع رسانی تغذیه استان، با بیان این‌که طبق آخرین دستاوردهای علمی در دنیا بحران‌های آینده را با سه خطر چاقی، دخانیات و کم‌تحرکی درک می‌شود،‌ اظهار کرد: عرضه و تقاضا باید هدفمند و متناسب با نیاز سلامتی جامعه تنظیم شود .


وی اصلاح برخی از فرهنگ‌های اشتباه در حوزه مصرف مواد غذایی را ضروری دانست و افزود: عوامل مختلفی در ارائه انواع مواد غذایی ناسالم موثرند.


معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: در بخش تغذیه بیشترین رسالت ما ارائه اطلاعات کیفی به مردم است و در طول این سال‌ها نیز اقدامات متعددی انجام شده که امسال نیز در نظر داریم تا اطلاعات کمی هم به مردم ارائه کنیم .


این مقام مسئول با بیان این‌که درخواست‌های متعددی در زمینه اطلاع رسانی حوزه تغذیه وجود دارد، تصریح کرد:‌ شعار امسال بسیج اطلاع‌رسانی تغذیه متمرکز بر اضافه وزن و چاقی است.


لطفی در بخش دیگری از سخنان خود راه‌اندازی اتوبوس دیابت، جلسات آموزشی پرسنل ادارات، تربیت سفیران سلامت، ارائه مباحث تغذیه‌ای، امضای تفاهم‌نامه با حوزه‌های علمیه و سازمان تبلیغات از جمله اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد دانست و بیان کرد: پیشگیری از آموزش‌های تخریبی و نادرست که باورهای مردم را تغییر می‌دهد ضروری است.


وی‌در ادامه با بیان این‌که الگوی بیماری‌ها و شرایط حاکم بر سلامت جامعه در حال تغییر است،‌گفت: روابط بین انسان‌ها، تاثیرگذاری بر یکدیگر و حضور رسانه‌ها مختلف از جمله عوامل موثر در تغییرات فرهنگی ایجاد شده در حوزه سلامت است.


معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که 30 درصد غذای مصرفی مردم اضافه و برای سلامتی آنها مضر است، افزود: منشأ بسیاری از آسیب‌های اجتماعی موجود در جامعه عدم رفتار صحیح تغذیه است.


لطفی در پایان با اشاره به این‌که افزایش دو برابری ابتلا به انواع سرطان در کمین مردم استان یزد و کشور است، خاطرنشان کرد: 68 درصد خانم‌ها و 57 درصد آقایان بالای 20 ساله در استان یزد چاق و اضافه وزن دارند .


انتهای پیام/

ارسال نظر