صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۳ - ۲۳ دی ۱۳۹۶
از سوی استاد واحد علوم و تحقیقات؛

تاریخچه، مبانی و تکنیک‌های تصویرسازی کتاب شد

کتاب تصویرسازی (تاریخچه. مبانی و تکنیک‌ها) از سوی استاد واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تالیف و تدوین شد.
کد خبر : 250685

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، کتاب تصویرسازی (تاریخچه. مبانی و تکنیک‌ها) از سوی بهراد امین سلماسی استاد واحد علوم و تحقیقات و با همکاری مریم مرتضوی‌فر تالیف و از سوی انتشارات فخراکیا به چاپ رسید.


این کتاب از معدود کتاب‌های رنگی و جامع تصویرسازی در ایران است. خوانندگان این کتاب، با تاریخ تصویرسازی در ایران و جهان به طور جامع و مشروح آشنا می‌شوند.


در کتاب تصویرسازی، مبانی تصویرسازی و شاخصه‌های تصویر برای هر محدوده سنی به صورت ساده تشریح شده و در پایان، تکنیک‌های آن توضیح داده شده است.


استفاده از بهترین آثار هنرمندان جهان و ایرانی در این کتاب، به مفهومی‌تر شدن مباحث آن کمک کرده است.


استاد بهراد امین سلماسی، متولد ۲۶ مرداد ۱۳۳۰ تبریز، دارای فعالیت‌های متعدد هنری از جمله تصویرگری و طراحی بیش از ۲۸ کتاب کودکان و نوجوانان، برپایی نمایشگاه‌های متعدد فردی و گروهی نقاشی در داخل و خارج از کشور، طراحی و تالیف ۳ کتاب برای کودکان و نوجوانان و ۳ کتاب برای دانشگاه‌های هنری، کارگردان هنری (طراح صحنه و لباس) در فیلم سینمایی ترنج, به کارگردانی محمدرضا اعلامی (سال ۱۳۶۴)، کارگردان هنری در فیلم سینمایی سال‌های خاکستر به کارگردانی مهدی صباغ‌زاده (سال ۱۳۶۵)، کارگردان هنری در فیلم سینمایی محموله به کارگردانی سیروس الوند (سال ۱۳۶۶) را در کارنامه خود دارد.


وی جایزه اول تصویرسازی و دریافت پرنده طلایی و دیپلم افتخار از جشنواره کتاب کودک کانون پرورش فکری تهران (۱۳۶۹) را به نام خود ثبت کرده و برنده جایزه ویژه گرافیک داوران بین‌المللی از نمایشگاه بولونیا-ایتالیا (۱۳۷۰/۱۹۹۱) و برنده جایزه بی‌نظیرترین اثر علمی یونسکو و دریافت دیپلم افتخار توکیو-ژاپن (۱۳۷۰/۱۹۹۱) نیز است.


انتهای پیام/

ارسال نظر