صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۸ - ۱۰ دی ۱۳۹۶

نقش جدید باکو در شطرنج تل‌آویو

خبر انتخاب الهام علی‌اف به عنوان مدیر اجرایی نشست سران مجامع یهودیان آمریکا دور جدیدی از درهم‌تنیدگی روابط دولت آذربایجان با رژیم صهیونیستی را نمایان کرد.
کد خبر : 247016

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا؛ خبر انتخاب الهام علی‌اف رئیس جمهوری آذربایجان، به عنوان مدیر اجرایی نشست سران مجامع یهودیان آمریکا دور جدیدی از درهم‌تنیدگی روابط دولت آذربایجان با رژیم صهیونیستی را نمایان کرد.


«الهام علی اف»، به جای مالکم هنلاین مسئول سابق امور اجرایی اجلاس سران تشکل‌های یهودی آمریکا، مسئولیت امور اجرایی نشست بین‌المللی تشکل‌ها و سازمان‌های یهودی آمریکا را برعهده گرفت.


خاندان علی‌اف، از آنجا که نمی‌توانند یا نخواسته‌اند با کشورهای همسایه روابط عمیق و دوستانه‌ای داشته باشند، مجبور شده‌اند هرچه بیشتر به دامان آمریکا و رژیم صهیونیستی، دشمن بزرگ کشورهای اسلامی، پناه ببرند و پیش آنها خوش رقصی کنند.


این در حالی است که «مالکم هنلاین»، در دیدار اخیر سران مجامع یهودی در آمریکا از اهمیت همکاری تمامی تشکل‌های یهودی آمریکا با جمهوری آذربایجان سخن گفته بود.


مسئول سابق امور اجرایی یهودیان آمریکا از برگزاری نشست بین‌المللی همبستگی کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۷ و نشست «گفتگوی تمدن‌ها» در جمهوری آذربایجان به عنوان برخی از تلاش های باکو برای نهادینه کردن ایده «چند فرهنگ‌گرایی» یاد کرده و این اقدامات دولت آذربایجان را قابل تقدیر دانسته است.


انتخاب الهام علی‌اف رئیس جمهور آذربایجان با جمعیت اکثریت شیعه، به رهبری نشست سران مجامع یهودیان آمریکا، با شعار گفتگوی ادیان درحالی اتفاق می‌افتد که باکو طی سال‌های پیش از هیچ تلاشی برای سرکوب شهروندان شیعه آذربایجانی اجتناب نکرده است و حتی مانع از برگزاری مراسم‌های شیعیان خود می‌شود. به‌عنوان مثال در درگیری‌های سال‌های اخیر در منطقه نارداران دهها نفر توسط ماموران امنیتی به‌دلیل برگزاری مراسم دینی کشته و زخمی شدند.


البته لازم به ذکر است که اسرائیل در سال‌های همواره گذشته نقش پررنگی در عرصه سیاسی جمهوری آذربایجان ایفا کرده که یکی از آخرین موارد آن می‌توان به همکاری حکومت جمهوری آذربایجان با کمک اسرائیل، در ایجاد یک دفتر ویژه ضد ایرانی در باکو اشاره کرد.در واقع این دفتر یک مرکز اطلاعاتی و کانون جنگ روانی و رسانه‌ای علیه هویت ملی و تمامیت ارضی ایران است که وظیفه دارد تا با کمک و حمایت اطلاعاتی اسرائیل در مناطق شمال غرب ایران ناامنی و اغتشاش به وجود بیاورد


خاندان علی‌اف با انگیزه‌های قومی، طی بیش از دو دهه حاکمیت سیاسی خود بر جمهوری آذربایجان، به طور پیوسته کوشیده‌اند هویت دینی و مذهبی آذربایجان را از میان بردارند. حدود 97 درصد مردم این کشور مسلمانند و حدود 85 درصد از مسلمانان این کشور را شیعیان تشکیل می‌دهند.



انتهای پیام/

ارسال نظر