صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فیلمبرداری فیلم «سوء تفاهم» در یک خانه قدیمی ادامه دارد

فیلم سینمایی «سوء تفاهم» به کارگردانی احمدرضا معتمدی و با حضور مریلا زارعی، پژمان جمشیدی، هانیه توسلی، کامبیز دیرباز و اکبر عبدی بیش از 30 روز است، در یک خانه قدیمی در تهران فیلمبرداری می شود.
کد خبر : 243573

به گزارش روابط عمومی گروه فرهنگی خبرگزاری آنا به نقل از مشاوررسانه‌ای فیلم «سوء‌تفاهم»، فیلمبرداری این فیلم ابتدا در جنوب تهران شروع شد و پس از آن به لوکیشن اصلی فیلم در خیابان طالقانی تهران منتقل گشت. احمدرضا معتمدی تا کنون 6 اثر سینمایی را جلوی دوربین برده است که در 5 مورد آنها همانند «سوء تفاهم»، خود نویسندگی فیلمنامه را بر عهده داشته است.


معتمدی با فیلم سینمایی «سوء تفاهم» این بار تلاش کرده سراغ یک مفهوم مبتلابه در جامعه امروز برود. به گفته او نقطه کانونی این فیلم سینمایی، مفهوم «فرا واقعیت» است که جامعه شناسان، در تحلیل جامعه رسانه زده امروز استفاده می کنند. معتمدی تلاش کرده این مفهوم را در قالب یک داستان جنایی و با تعلیق های متعدد برای مخاطب به تصویر بکشد تا هم از جهت سینمایی و هم از لحاظ مفهومی فیلمی اثر گذار و مخاطب پسند شود.


معتمدی: داستان «سوء تفاهم» را بر اساس یک مفهوم جامعه شناسی پست مدرن نوشتم


این کارگردان سینما آغاز شکل گیری فیلنامه «سوء تفاهم» را به مطالعه کتاب یکی از جامعه شناسان پست مدرن مرتبط می داند و می گوید: جرقه فیلمنامه سوء تفاهم از مطالعه کتاب «در جستجوی نشانه ها» ژان بودریار که هم یک عکاس است، هم جامعه شناس و هم فیلسوف در ذهن من زده شد.


احمدرضا معتمدی در توضیح داستان فیلم سینمایی سوء تفاهم می گوید: قصه فیلم سوء تفاهم ماجرای یک گروگان گیری است که همه چیز در متن واقعیت پیش می رود اما با گذشت زمان این شبهه پیش می آید که این حادثه بیشتر شبیه یک «سوء تفاهم» یا توهم است. و اما در متن توهم هنوز عناصری از واقعیت به چشم می آید. همزمان با گسترش این ابهام، ماجرای گروگان گیری نیز به پیش می رود و ...


چه چهره های شاخصی در آثار قبلی معتمدی نقش آفرینی کرده اند؟


فیلم شناسی آثار معتمدی نشان می دهد که این کارگردان بیشتر کارهای خود را با بازیگران چهره انجام داده است. مثلاً فیلم آلزایمر با حضور مهدی هاشمی، فرامرز قریبیان، مهتاب کرامتی و احمد مهران فر تولید شد و مهدی هاشمی به خاطر بازی در آن، موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر در بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر شد. فیلم دیوانه ای از قفس پرید نیز با حضور پرویز پرستویی، نیکی کریمی، عزت الله انتظامی و علی نصیریان فیلمبرداری شد و در جشنواره بیست و یکم توانست عنوان بهترین فیلم را کسب کند. همچنین نیکی کریمی سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن و مجید انتظامی سیمرغ بهترین موسیقی متن فیلم را به خاطر حضور در این فیلم دریافت کردند.


پشت صحنه «سوء تفاهم» هم وزن بازیگران چهره جلوی دوربین


تا کنون مریلا زارعی، هانیه توسلی، اکبر عبدی، کامبیز دیرباز و پژمان جمشیدی جلوی دوربین معتمدی قرار گرفته اند و قرار است به زودی یک چهره دیگر سینمای ایران به جمع بازیگران این فیلم اضافه شود. اما باید اضافه کرد اگرچه سوء تفاهم از بازیگران با تجربه ای استفاده می کند ولی در پشت دوربین نیز اسامی مطرحی است که اکثر آنها تا کنون در جشنواره های پیشین فیلم فجر موفق به دریافت سیمرغ بلورین شده اند.


پیمان شادمانفر که در جشنواره سی و چهارم موفق به دریافت سیمرغ بلورین شده بود، در این فیلم در جایگاه مدیر فیلم برداری قرار دارد. از سوی دیگر کیوان مقدم که در سی و پنجمین دوره جشنواره سیمرغ طراحی صحنه را برای فیلم تابستان داغ شکار کرده بود، اکنون در «سوء تفاهم» همکار تیم معتمدی شده است. پرویز آبنار، مهرداد میرکیانی و مهران ملکوتی نیز از چهره های شاخص پشت صحنه سوء تفاهم هستند که در جشنواره های مختلف از جمله جشنواره فیلم فجر موفقیت هایی را کسب کرده اند.


سایر عواملی که در این پروژه با معتمدی و شعبانی همکاری می کنند عبارتند از: طراح لباس سارا سمیعی، تدوین نازنین مفخم، مدیر تولید پیمان جعفری، دستیار و برنامه ریز حسین فلاح، عکاس نادر فوقانی، دستیار تولید سهراب دادگستر، مدیر تدارکات عطاالله مقدسی، فیلمبردار پشت صحنه محمود نجفی و مشاور رسانه ای علی سعد.


انتهای پیام/

ارسال نظر