صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۹ - ۲۷ آذر ۱۳۹۶
دبیر علمی کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی مطرح کرد؛

درمان بیماری‌های اعصاب و روان با تحریک سلول‌های مغزی

دبیر علمی ششمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی گفت: تحریک مغزی برای بیماری‌های روانپزشکی، مغز و اعصاب، افسردگی و بیماری‌های مختلف قابل استفاده است.
کد خبر : 242805

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر جمال شمس در آستانه برگزاری ششمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی، افزود: کنگره امسال چند ویژگی دارد که مهمترین آن تاکید بر مشارکت و حضور متخصصان علوم پایه و علوم بالینی اعصاب است تا دستاوردهای خودشان را به اشتراک بگذارند و از افراد صاحب نظر در فیلدها و زمینه‌های مختلف دعوت شده تا اطلاعات و تجربیات خودشان را با همکاران دیگر به اشتراک بگذارند.


وی ادامه داد: مساله مهم دیگر در کنگره امسال این است که به دانشجویان پزشکی و رشته‌های مرتبط با علوم اعصاب بهای زیادی داده شده و پنل‌های مختلف در اختیارشان گذاشته شده و سعی کردیم دانشجوها را ترغیب کنیم تا وارد حوزه پژوهش‌های علوم اعصاب شوند و علت این اقدام این است که قرن حاضر، قرن مغز شناخته شده و اکثر کشورهای دنیا که پیشرو در پژوهش هستند و برای مغز سرمایه گذاری کرده‌اند.


دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: همه دست اندرکاران علوم مربوط به بشر در جریان هستند که پژوهش‌های زیادی در زمینه هوش مصنوعی و ربات‌ها انجام شده و سرمایه گذاری زیادی در خصوص این تکنولوژی‌ها کرده‌اند که اینها همه مرتبط با مغز است و ما هم برای اینکه عقب نمانیم باید این کارها را انجام دهیم.


دبیر علمی ششمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالین گفت: خوشبختانه کشور ما جزو ۲۰ کشور اول دنیا در تولید علم قرار گرفته ولی به رغم اینکه جزو تولید کننده های علم هستیم و با شیب خیلی تند در زمینه تولید علم در حال پیشرفت هستیم، متاسفانه در استفاده از نتایج عقب هستیم و هنوز نتوانسته‌ایم از نتایج تولیدات خودمان استفاده کنیم. در واقع تولید علم داریم ولی تولید تکنولوژی نداریم و چرخه ارتباط علم و تکنولوژی در کشور ما دچار نقصان است و برای اینکه بتوانیم در این زمینه هم پیشرفت کنیم باید کیفیت پژوهش‌ها را بالا ببریم و با دید کاربردی انجام دهیم.


وی عنوان کرد: امسال سعی کرده‌ایم به رغم ترغیب دانشجوها پژوهش‌های کاربردی را بیشتر مطرح کنیم و همکاران را ترغیب کنیم تا با تغییر نگرش به سمت استفاده از نتایج و کاربردی کردن پژوهش برویم.


این روانپزشک در خصوص درمان‌های جدید، گفت: با توجه به اینکه در سال‌های اخیر روی تحریک سلول‌های مغزی به طور مستقیم کار زیادی شده، ما هم سعی کردیم پنل‌هایی را در این زمینه داشته باشیم و تمامی روش‌های مختلف تحریک مغزی در این کنگره ارائه خواهد شد تا همکاران با آشنایی که پیدا می‌کنند بتوانند در زمینه بالین مورد استفاده قرار دهند.


وی در خصوص کاربرد تحریکات مغزی، افزود: این تحریکات برای بیماری‌های روانپزشکی، بیماری‌های نورولوژی مثل پارکینسون، افسردگی و بیماری‌های مختلف قابل استفاده است و جدیدا این روش برای بیماری اوتیسم نیز مورد استفاده قرار گرفته است.


شمس در پایان گفت: از موارد دیگر این کنگره استفاده از مطالعات ژنتیک در درمان است که سعی داریم در بیماری‌های علوم اعصاب گسترش دهیم و از زمینه‌هایی هستند که نیاز به همکاری بین متخصصان علوم پایه و علوم بالینی را می‌طلبد و امیدواریم در آینده شاهد نتایج درخشانی باشیم.


بر اساس این گزارش، ششمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی از ۲۹ آذر ۹۶ در مرکز همایش‌های رازی برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر