صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نوشیدن آب همراه غذا چه مضراتی دارد؟

یک متخصص طب ایرانی گفت: رقیق شدن اسید معده و نقصان در سد دفاعی بدن در مقابل میکروب‌ها, رقیق شدن شیره معده و کاهش اثر شیمیایی آن بر هضم درست غذا, بالا آمدن مواد غذایی از قعر معده و اختلال هضم و بروز نفخ، ترش کردن از عوارض نوشیدن آب همراه با غذاست.
کد خبر : 241330

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، محمد انصاری‌پور درباره برهم خوری و مضرات آن برای سلامتی اظهار کرد: در هر وعده غذایی باید یک نوع غذا مصرف کرد، اما اگر بنا به دلایلی افراد قصد مصرف دو نوع غذا را دارند، بهتر است اول غذایی را بخورید که سریعتر هضم می‌شود یعنی غذایی که لطیف‌تر است و در غیر این صورت غذای لطیف روی غذای غلیظ می‌ماند تا فرصت هضم پیدا کند و در این مدت تحت تاثیر حرارت معده و مجاورت با غذای غلیظ فاسد شده و غذای دیگر را نیز فاسد می‌کند.



عوارض برهم خوری
وی افزود: ابن سینا خوردن غذا در هنگام سیری یا قبل از هضم کامل غذای قبلی را مضرترین چیز برای کبد می‌داند بنابر‌این پس از خوردن صبحانه تا زمان گرسنگی واقعی بعد، غذا خورده نشود؛ امروزه اکثر مردم سه نوبت غذا می‌خورند که دو نوبت آن اصلی است و معمولاٌ یک نوبت غذای سبکی است بعضی نیز کلا دو نوبت غذا می‌خورند این بسته به عادت افراد دارد، مهم این است که قبل از اشتهای صادق یا اشتهای واقعی غذا خورده نشود.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد:کم کردن یا افزایش وعده‌های غذایی بطور ناگهانی نیز باعث کسالت و بیماری می‌شود بنابراین اگر کسی قصد تغییر در عادت غذایی خود را دارد باید به تدریج به کار مبادرت ورزد؛ بین دو وعده غذا فرصت مناسبی برای مصرف میوه بطور محدود است.
مضرات نوشیدنی همراه غذا
انصاری‌پور خاطرنشان کرد: از مضرات نوشیدن آب همراه با غذا می‌توان به رقیق شدن اسید معده و نقصان در سد دفاعی بدن در مقابل میکروب‌ها، رقیق شدن شیره معده و کاهش اثر شیمیایی آن بر هضم درست غذا، کاهش دمای داخل معده که باعث می‌شود فعالیت‌های هضم غذا را به تعویق اندازد، بالا آمدن مواد غذایی از قعر معده و مختل شدن فرایند هضم و بروز علائمی مثل نفخ، ترش کردن و باد گلو و حتی درد معده اشاره کرد.


منبع:تسنیم


انتهای پیام/

ارسال نظر