صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۰ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۴
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران در گفت‌وگو با آنا خبر داد

هزینه 9 میلیونی شهرداری مناطق در مدارس پایتخت/ تهران از فقیرترین شهرها در سرانه آموزش

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران از میانگین هزینه 9 میلیون تومانی شهرداری مناطق پایتخت در هر سال تحصیلی در مدارس خبر داد و گفت: بر همین اساس پیشنهاد داده‌ایم تا امسال و سال آینده هرکدام از مناطق 22گانه شهرداری در منطقه خود یک مدرسه بسازند.
کد خبر : 24101

محمد سالاری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه بر اساس گزارش شهرداری تهران، با وجود چندین هزار واحد آموزشی در پایتخت، شهرداری مناطق 22‌گانه، سالانه 9 میلیون تومان برای هر مدرسه در شهر تهران هزینه می‌پردازند، اضافه کرد: بسیاری از این کمک‌ها در مناسبت‌هایی که جنبه احساسی و نمادی دارد و به منظور تجهیز، تعمیر و اقداماتی از این دست صرف می‌شود.


وی افزود: با این وجود شاهد آن هستیم که این کمک‌های متفرقه به صورت موازی و همچنین غیر متمرکز از سوی شهرداری به آموزش و پرورش داده می‌شود و بر همین اساس شورای شهر تصمیم گرفته است که این کمک‌ها را هدفمند و متمرکز کند.


عضو شورای شهر چهارم تاکید کرد: ما اعتقاد داریم که متولیان آموزش و پرورش در واقع این هزینه را برای اهداف مشخص شده صرف می‌کنند و نگرانی در این خصوص وجود ندارد اما قصد داریم که این هزینه‌کرد هدفمند شود.


سالانه 2هزار میلیارد تومان صرف بودجه معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری می‌شود


سالاری یادآور شد: از آنجا که شهرداری بودجه قابل توجهی برای انجام امور فرهنگی اجتماعی در شهر دارد و فقط بودجه معاونت فرهنگی حدود 2 هزار میلیارد تومان است، بنابراین هزینه‌کرد بخشی از آن در حوزه آموزش و پرورش که بهترین متولیان آموزش شهروندی هستند، مناسب بوده و در این صورت از فرصت و ظرفیت آموزش و پرورش، برای آموزش شهروندان بهره برده و هزینه‌ها را به دست کسانی در شهرداری تهران نمی‌دهیم که توانایی و ظرفیت لازم را برای تحقق ماموریت‌های آموزشی ندارند.


رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران تاکید کرد: متاسفانه برخلاف تصورات ظاهری، شهر تهران در خصوص سرانه‌های آموزشی از فقیرترین شهرهای کشور محسوب می‌شود و در همین راستا برای اینکه خیران مدرسه‌ساز و اشخاص حقیقی و حقوقی را برای ساخت مدرسه تشویق کنیم، پیشنهاد داده‌ایم تا در طول سال جاری و سال آینده، هر منطقه شهرداری یک مدرسه به نام خود بسازد تا این اقدام فرهنگسازی و نهادینه شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر