صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ماجرای فرود هواپیمای ربوده شده کویتی در مهرآباد

در 33 سال پیش در چنین روزی اتفاقاتی در کشور افتاد که از نظر مخاطبان گرامی می گذرد.
کد خبر : 238353

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، یک فرونده هواپیمای کویتی امروز توسط چند هواپیماربای ناشناس ربوده شد و در فرودگاه تهران بر زمین نشست. هواپیمای ربوده شده که شامل 155 مسافر و 11 خدمه است ساعت 5 و 30 دقیقه بامداد امروز در فرودگاه تهران بر زمین نشست.


رخدادهای 13 آذر 63


مهرآباد میزبان هواپیمای ربوده شده کویتی


یک فرونده هواپیمای کویتی امروز توسط چند هواپیماربای ناشناس ربوده شد و در فرودگاه تهران بر زمین نشست. هواپیمای ربوده شده که شامل 155 مسافر و 11 خدمه است ساعت 5 و 30 دقیقه بامداد امروز در فرودگاه تهران بر زمین نشست. به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه هواپیماربایان تهدید کرده بودند که اگر اجازه فرود در مهرآباد به آنها داده نشود هواپیما را منفجر خواهند کرد. بر اساس گزارش ها یکی از مسافرین که به علت اصابت گلوله شدیدا مجروح شده بود از در هواپیما به بیرون پرتاب شد که به بیمارستان انتقال داده شد اما این مسافر به علت شدت جراحات وارده کشته شد. بر اساس گزارش های تائید نشده ساعت 10 و 50 دقیقه صبح نیز صدای شلیک سه گلوله از هواپیما شنیده شد که هنوز علت این تیراندازی مشخص نشده است. یکی از شاهدان عینی نیز گفت: هواپیماربایان پس از پرتاب کردن یکی از مسافرین به بیرون به سمت وی شلیک کرده اند.


این هواپیما در مسیر دوبی- کراچی- کویت ربوده شده و به ایران آورده شده است. هواپیماربایان 5 نفر هستند و خواستار مذاکره با وزارت امور خارجه ایران شده اند. مسئولین ایرانی مستقر در فرودگاه مهرآباد در اولین تماس رادیویی خود با ربایندگان هواپیما از آنان خواستند زنان و کودکان و مسافر مجروح شده در داخل هواپیما را آزاد سازند که بر اساس گزارش ها هواپیماربایان ضمن رد این درخواست مسئولین ایرانی تقاضای سوخت کرده اند.(1)


ممانعت از خروج بدهکاران بانکی


در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی که به ریاست آیت الله هاشمی رفسنجانی تشکیل شد بحث و بررسی درباره لایحه وصول مالیات از اتومبیل های غیر سواری و اصلاح بعضی از مواد قانون مالیات های مستقیم و اصلاحیه های بعدی که از جلسه قبل ناتمام مانده بود ادامه یافت و 2 ماده دیگر لایحه مذکور به تصویب رسید.


بر اساس ماده 11 این لایحه وزارت امور اقتصاد و دارایی می تواند از خروج بدهکاران مالیاتی که میزان بدهی آنها بیش از 500 هزار ریال باشد از کشور جلوگیری کند و مراجع ذیربط با اعلام وزارت مسبوق مکلف به اجرای این ماده می باشند. براساس تبصره حکم این ماده در مورد مدیران عامل و روسا و اعضای هیئت مدیره اشخاص حقوقی خصوصی نیز جاری خواهد بود.(2)


حمله عراق به نفت کش قبرسی


منابع کشتیرانی در منامه پایتخت بحرین گفتند عراق یک کشتی بزرگ نفت کش 366 تنی قبرسی را در نزدیکی جزیره خارک هدف قرار داده است.


بر اساس این گزارش 3 تن از سرنشینان کشتی ناپدید شده اند گمان می رود این سه تن به هنگام برخورد مستقیم راکت عراق به موتورخانه کشتی و آتش سوزی متعاقب آن در این قسمت بوده اند. این کشتی حامل نفت نبود و در مخازن آن تنها آب برای حفظ تعادل کشتی وجود داشت. سه کشتی نجات یدک کش از منامه در حال حرکت به سمت محل کشتی قبرسی هستند. این اولین تهاجم گزارش شده به کشتی ها به دنبال توقف حدودا شش هفته ای اصطلاح جنگ نفت کش ها در خلیج فارس است.(3)


پایان بی نتیجه مذاکرات لبنان و رژیم اسرائیل


رشید کرامی نخست وزیر لبنان دیروز به هنگام مذاکرات نقوره رژیم صهیونیستی را به تلاش برای اخاذی از لبنان متهم کرد به گزارش رویترز کرامی گفت: شرط لبنان برای شرکت در این مذاکرات عقب نشینی بدون قید و شرط نیروهای اشغالگر بود لکن اسرائیل در خلال مذاکرات تلاش می کند برای نیروهای دست نشانده خود به سرکردگی آنتوان لحد نقشی در نظر گرفته شود. تلاویو همچنین خواستار گسترش استقرار نیروهای سازمان ملل در دره بقاع است. بر اساس این گزارش هیئت های نظامی لبنان و رژیم صهیونیستی دیروز نیز بدون دستیابی به پیشرفتی قابل ملاحظه در مورد چگونگی خروج نیروهای ارتش صهیونیستی از جنوب لبنان به هفتمین دور مذاکرات خود در شهر نقوره لبنان پایان دادند علامه سید محمد حسین فضل الله از علمای مبارز لبنان بار دیگر مخالفت خود را با مذاکرات نظامی لبنان و رژیم صهیونیستی اعلام کرد و گفت به این مذاکرات خوش بین نیست.


منابع:


1. اطلاعات، 13 آذر 63، ص 3
2. اطلاعات، 13 آذر 63، ص 4
3. کیهان، 13 آذر 63، ص 1
4. کیهان، 13 آذر 63، ص 28


منبع: فارس


انتهای پیام/

ارسال نظر