صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۰ - ۰۶ آذر ۱۳۹۶
امیری خامکانی در تشریح نشست کمیسیون انرژی:

دولت بابت پرداخت بدهی نیروگاه‌ها را به بخش خصوصی واگذار کرد

عضوکمیسیون انرژی مجلس نشست دیروز کمیسیون متبوعش با مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی را تشریح کرد.
کد خبر : 235858

به گزارش حوزه پارلمانی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حسین امیری خامکانی در تشریح نشست کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، گفت: مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی در نشست دیروز کمیسیون حضور یافت و گزارشی از تولیدات برق حرارتی و مشکلات و میزان مطالبات و بدهی هایی که هم اکنون صنعت برق دارد، به اعضای کمیسیون ارائه داد.


عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه درحال حاضر صنعت برق به بانک ها، تولیدکنندگان قطعات و تجهیزات و تولیدکنندگان برق و پیمانکاران بدهی دارد، افزود: مشکلی که در چند سال گذشته برای صنعت برق به وجود آمد این موضوع بود که نیروگاه ها برای رد دیون واگذار شد درحالی که پیش از این وزارت نیرو ؛گاز را مجانی می گرفت و تبدیل به برق می کرد و به مصرف کننده ارائه می داد.


وی ادامه داد:دولت بابت رد دیون نیروگاه ها را به بخش خصوصی واگذار کرد،اما یک ریال به صنعت برق نداد اما در ازای آن صنعت برق باید برق همان نیروگاه هایی که تا دیروز تولید می کرد را می خرید.


19هزار مگاوات نیرو برق حرارتی باید در طول برنامه ششم احداث شود


امیری خامکانی با بیان اینکه بین قیمت های تکلیفی و هزینه های تمام شده تفاوت وجود داشت، یادآور شد: متاسفانه دولت ردیف مابه التفاوت قیمت های تکلیفی و تمام شده را در ردیف بودجه نیاورده است و این برای صنعت برق مشکل ایجاد کرده است.


وی با اشاره به اینکه براساس احکام برنامه ششم توسعه دولت باید ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر را به 5 درصد سبد انرژی کشور برساند، افزود: درمجموع باید 25 هزار مگاوات نیروگاه و 19 هزار مگاوات نیرو برق حرارتی در طول برنامه ششم احداث شود که در بخش حرارتی و تجدیدپذیر به سرمایه گذاری کلان نیاز داریم که بخش خصوصی داخلی و خارجی از طریق فاینانس باید برای سرمایه گذاری در این بخش ها ورود پیدا کنند.


به گزارش خانه ملت، عضوکمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی،از بررسی مشکلات پیش آمده بین سندیکای صنعت برق و وزارت نیرو و مشکل قراردادهایی که پیش از سال 91 بسته شده و به دلیل تغییر نرخ ارز دچار بحران شده اند؛در نشست دیروز کمیته نیرو کمیسیون متبوعش خبر داد.


انتهای پیام/

ارسال نظر