با خاصیت میوه "به" آشنا شوید
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، میوه "به" برای درمان بسیاری از بیماریها از جمله عفونتهای روده، ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادراری، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهابهای مختلف مفید است.
در منابع روایی نیز به خواص متعدد "به" و لزوم مصرف آن تاکید فراوانی شده است از جمله حضرت امیرالمومنین (ع) فرمودند: "خوردن به، قوهای برای قلب ضعیف، معده را پاک، ترسو را شجاع و فرزند را زیبا مىکند. " (تحفالعقول ص. ۱۰۱)
در ادامه به برخی از خواص "به" اشاره شده است:
ـ. با خوردن به، عرق بدن خوشبو میشود
ـ. بهتر است خانمهای باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف کنند
ـ. علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز برای التهاب دستگاه گوارش و مخاطها، سرفههای خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا تاثیر زیادی دارد
ـ. میوه به تاثیر مثبتی بر فکر و ذهن دارد
ـ. روحیه را احیا کرده و باعث ایجاد نشاط و خوشحالی میشود
ـ. افسردگی ناشی از انواع سردردها را از بین میبرد
ـ. تقویتکننده قلب، کبد و معده است
ـ. برای درمان زخم معده مفید است
ـ. تحریککننده اشتهاست
ـ. نرمکننده سینه است
ـ. ادرارآور بوده همچنین به هضم غذا کمک میکند
ـ. از التهاب پلک جلوگیری میکند
ـ. اگر قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید، زیرا فیبر بالایی دارد و تا مدت زیادی شما را سیر نگه میدارد
ـ. میوه به ضد سرطان است، زیرا دارای آنتی اکسیدان است
ـ. مصرف "به" به پایین آوردن کلسترول خون کمک میکند
ـ. به خاطر دارا بودن پتاسیم، به پایین آوردن فشار خون کمک میکند
ـ. به خاطر دارا بودن ویتامین ث. بیماریهای قلبی را کاهش میدهد
ـ. تحقیقات نشان داده که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشد
منبع:تسنیم
انتهای پیام/