تغییر ساعت و شیوه کاری رستورانها و اغذیه فروشان در ماه رمضان
در این زمینه رئیس اتحادیه اغذیه فروشان از عرضه غذای سرد در ماه مبارک رمضان از سوی واحدهای اغذیه فروشی دارای مجوز خبر داد.
اسدلله احمدی به خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا گفت: پس از پیگیری اتحادیه اغذیه فروشان و موافقت معاونت اماکن تهران بزرگ، قرار شد همه واحدهای دارای پروانه کسب با مراجعه به اتحادیه و اخذ مجوز، به عرضه ساندویچ سرد آن هم به صورت بیرونبر اقدام کنند.
وی افزود: به هیچ وجه واحدهای اغذیه فروشی نمیتوانند غذای سرد را در محل مغازه سرو کنند.
احمدی با تاکید بر این که ساعت کاری اغذیهفروشیها در ماه مبارک رمضان تغییر نخواهد کرد، ادامه داد: با تمام واحدهای اغذیه فروشی که بدون مجوز غذای سرد عرضه کنند، برخورد میشود.
رستورانها تا قبل از اذان صبح بازند
رئیس اتحادیه رستورانداران تهران هم زمان آغاز کار رستورانهای سطح شهر تهران در ماه مبارک رمضان را نیم ساعت قبل از اذان مغرب اعلام کرد.
سید علیاصغر میر ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا با بیان اینکه رستورانها غذای سرد و دسر را در طول ساعات روز ماه مبارک رمضان عرضه نمیکنند، گفت: ساعت کار رستورانها در طول ماه رمضان از نیم ساعت قبل از اذان مغرب آغاز میشود و تا نیم ساعت قبل از اذان صبح ادامه مییابد.
وی با اشاره به عرضه افطاری از سوی برخی رستورانها اظهار کرد: بر اساس تعریف اتحادیه، سفره افطاری شامل آب میوه، شیر، آش یا سوپ، شله زرد، پنیر، نان، مغز گردو و چای است.
وی ادامه داد: از آنجا که سفره افطاری هر رستورانی ممکن است متفاوت باشد، از این رو تعرفه قیمتی برای غذای افطاری در نظر گرفته نشده است و نرخ سفره افطاری در ماه رمضان سال جاری از 5 هزار تومان تا 15 هزار تومان در نوسان است.
انتهای پیام/