صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بهرام عظیمی:

زندگی اجتماعی در قطار؛ سوژه ای ناب برای فیلمسازی است

بهرام عظیمی؛ کارگردان انیمیشن، زندگی اجتماعی در قطار را که متشکل از افراد مختلف و در یک بازه زمانی است دارای ویژگی بالقوه‌ای برای ساخت فیلم توسط فیلمسازان دانست.
کد خبر : 232558

به گزارش گروه فرهنگی آنا به نقل از روابط‌عمومی جشنواره فیلم و عکس «راه‌آهن»، بهرام عظیمی کارگردان انیمیشن " تهران 1500" ضمن تقدیر از گرامیداشت یاد مرحوم مرتضی احمدی در جشنواره فیلم و عکس راه آهن، از خاطرات خود با کارهای این هنرمند گفت: ما بچه های دهه 40 و نسل قبل و ما بعد ما خاطرات خیلی خوبی با صدا و بازی های این هنرمند داریم. به واقع شخصیت مردمی این هنرمند سبک گویش وی به گونه ای بود که بسیار مورد توجه مردم بود و قرابت خاصی با آن ها داشت.


وی ادامه داد: با توجه به لحن شیرین و جذابی که در صدای وی بود باعث می شد تا قصه ها و دوبله هایش همیشه در میان مردم مورد استقبال قرار گیرد.


سازنده انیمیشن های "سیاساکتی" در پاسخ به این سؤال که قطار و راه آهن چقدر جذابیت قصه شدن برای ساخت انیمیمشن را در خود دارد، این طور بیان داشت: نگاه به گوشه کنار شهرمان اینقدر ما را با سوژه های بسیاری روبرو می کند که شاید کمتر ذهنی را به سمت این گونه موضوعات بکشاند اما با توجه به بکر بودن سوژه راه آهن و داستان سازی هایی که پیرامون آن وجود دارد می توان با حمایت و بستر سازی، انیمیشن سازان را به سمت این موضوعات هدایت کنیم.


وی به ذکر چند نمونه از جذابیت هایی که راه آهن می تواند داشته باشد اشاره کرد و گفت: توقف در ایستگاه ها و اتفاقاتی که در آن می افتد و یا موضوعاتی که حول مسافران قطار و ارتباط هایی که میان آن ها در طول مسیر وجود دارد هر کدام با نگاهی نو و متفاوت، قابلیت قصه شدن و ساخت انیمیمشن را دارند.


وی در این خصوص گفت: از آن جایی که قطار متشکل از افراد مختلف است به نوعی زندگی اجتماعی در یک بازه زمانی را شکل می دهد. این موضوع، ویژگی های بالقوه این وسیله حمل و نقلی را برای اهالی فرهنگ و هنر نشان می دهد. حتی اولین فیلم تاریخ سینمای جهان و بسیاری از فیلم های مطرح جهان، داستانی بر مبنای قطار و راه آهن دارند.


این مدرس کاریکاتور، ماندگارترین اثری که در حوزه راه آهن تماشا کرده است را "سوزنبان" مهدی خرم نیا عنوان کرد و گفت: این فیلم، درباره‌ سوزنبان پیری است که سال‌ها به انتظار زنی در یک ایستگاه نشسته است تا اینکه متوجه می‌شود این زن در تخیل اوست. به نظرم این انیمیشن که در ژانر ملودرام قرار دارد یک نمونه موفق در حوزه راه آهن است.


گفتنی است؛ دومین جشنواره فیلم و عکس راه آهن دی ماه 96 در تهرانبرگزار می شود و هنرمندان تا 30 آذرماه فرصت دارند تا با مراجعه بهسایتrailway90.rai.ir اقدام به ثبت نام نمایند.



انتهای پیام/

ارسال نظر