صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۸ - ۲۴ آبان ۱۳۹۶
رئیس انجمن علمی پزشکان نوزادان ایران خبر داد:

راه‌اندازی نخستین بانک اهدای شیر مادر در تبریز

رئیس انجمن علمی پزشکان نوزادان ایران گفت: اولین بانک شیر مادر ایران در تبریز راه‌اندازی شده است و دانشگاه‌های دیگر هم در صدد راه‌اندازی این بانک اهدای شیر هستند.
کد خبر : 232316

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا مرندی، رئیس انجمن علمی پزشکان نوزادان ایران در چهارمین کنگره سلامت نوزادان ایران گفت: هر چه سن زنده ماندن نوزادان نارس بیشتر شود، چالش‌ها برای زنده نگه داشتن این نوزادان نیز بیشتر می‌شود. طب نوزادان همواره با چالش‌های زیادی روبه‌رو بوده است.


وی افزود: بقای نوزادان و حیات آنها به عوامل زیادی وابسته است که از مهم‌ترین آنها مسائل تغذیه است که در این کنگره به آن پرداخته می‌شود. اگر نوزادان را در ساعت اول تولد با شیر مادر تغذیه کنیم، مرگ و میر آنها به یک چهارم کاهش می‌یابد.


مرندی تصریح کرد: بیش از ۵۰ درصد مرگ و میرها در سنین زیر ۵ سال به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم به تغذیه کودکان مربوط است. نوزادان هر چه نارس‌تر به دنیا بیایند، نوع تغذیه وریدی آنها متفاوت می‌شود که می‌بایست به آن توجه کرد.


رئیس انجمن علمی پزشکان نوزادان ایران اظهار کرد: این روزها اهدای شیر مادر باب شده است که به کودکان نارس می‌دهند. در ایران نیز اولین بانک شیر در تبریز راه‌اندازی شده است و دانشگاه‌های دیگر هم در صدد راه‌اندازی این بانک اهدای شیر مادر هستند.


وی افزود: اگر چه شیر اهدایی به پای شیرخود مادر نوزاد نمی‌رسد، اما به مراتب بهتر از شیرخشک است. سعی داریم برای کودکان که حتی یک هفته زودتر به دنیا آمده‌اند هم از شیرخشک استفاده نکنیم.


مرندی گفت: در طب نوزادان بیش از هر رشته دیگری از تکنولوژی‌های جدید استفاده می‌شود و جان بسیاری از نوزادان را به همین وسیله نجات می‌دهیم. ۷ تا ۱۰ درصد نوزادان به این گونه تکنولوژی‌ها نیاز پیدا می‌کنند، اما صد درصد کودکان به تغذیه مناسب نیاز دارند که این اهمیت شیر مادر را می‌رساند.


انتهای پیام/

ارسال نظر