صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران خبر داد:

کاهش 17 درصدی صادرات صنایع آشامیدنی به اروپا

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران گفت: عدم وجود شناخت کافی بین تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران ایرانی با اتحادیه اروپا باعث کاهش شناخت از پتانسیل‌های دو طرف شده و همین امر منجر به افت صادرات ایران در بخش‌های صنایع غذایی به این اتحادیه شده‌است.
کد خبر : 230448

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، کاوه زرگران رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران در همایش مشترک فعالان اقتصادی عضو اتاق بازرگانی تهران و اتحادیه اروپا با اشاره به گذشت چند سال از اجرای برجام گفت:‌ اتحادیه اروپا نقش موثری در به ثمر رسیدن برجام داشت و امروز باید به جای سیاست، گسترش روابط اقتصادی بین دو طرف در دستور کار قرار بگیرد زیرا اتحادیه اروپا در حوزه تولید صنایع غذایی از قطب‌های نو این صنعت شمرده می‌شود و می‌تواند با انتقال تکنولوژی مزیت‌های ایران را در بخش کشاورزی و صنایع غذایی فعال کند.


وی ادامه داد: ایران پس از انقلاب با رشد بالای 26 درصدی در حوزه صنایع غذایی روبرو بوده که توانسته علاوه‌بر تامین نیاز داخل مازاد تولیدات را به سایر کشورهای هدف صادر کند.


زرگران با اشاره به کشورهای هدف صادراتی ایران در اروپا افزود: ‌آلمان، اسپانیا، ایتالیا و فرانسه به عنوان اصلی‌ترین شرکای تجاری ایران به شمار می‌آیند اما دیگر کشورها سهم چندانی در این مراودات ندارند بنابراین باید با تمرکز صحیح سعی در افزایش تعاملات اقتصادی به ویژه کشاورزی با چاشنی انتقال دانش و تکنولوژی بین ایران و این کشورها را داشت.


زرگران با اشاره به اینکه ایران و کشورهای اروپایی باید از یکدیگر شناخت لازم را داشته باشند، گفت: عدم شناخت اروپایی‌ها از تولیدات صنایع غذایی ایران باعث افت تجارت با ایران شده است، برای مثال صنایع غذایی آشامیدنی ایران با افت صادراتی 17 درصدی در 7 ماهه سال جاری میلادی روبرو شده بنابراین باید تعاملات دو طرفه اقتصادی با شناخت بیشتر بین فعالان و تولیدکنندگان این حوزه بیشتر شود.


وی نیز همچنین با انتقاد از مشکلات بانکی بر سر راه تولیدکنندگان گفت:‌ افزایش تعاملات و تجارت دو سویه نیازمند بهبود سطح روابط بانکی برای سهولت مراودات پولی و مالی است زیرا صنعت غذایی و مصرف‌کنندگان به واسطه همین حلقه به یکدیگر متصل شده که باید همین روابط بین اتحادیه اروپا و ایران با هدف بهبود معضلات بانکی پیش گرفته شود.


رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران در پایان با اشاره به ثبات اقتصادی ایران طی دو سال اخیر تاکید کرد: ثبات و امنیت اقتصادی ایران و ثابت ماندن بسیاری از شاخص‌های اقتصادی گام موثری در ورود سرمایه‌گذاران به ایران را دارد بنابراین ایران نیز با فراهم ساختن شرایط سرمایه‌گذاری در صدد بهبود اوضاع سرمایه‌گذاران در کشور بوده تا معضلات فراوانی برای سرمایه‌گذاران در آینده اقتصاد ایران پیش نیاید.


انتهای پیام/

ارسال نظر