صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۹ - ۱۷ آبان ۱۳۹۶

خودکفایی در تولید پست‌های فشار قوی برق با مشارکت بنیاد برکت

با حمایت و مشارکت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، ایران به جمع 6 کشور صنعتی تولیدکننده‌ سوییچ‌گیرهای گازی فشار قوی ( GIS) که در شبکه‌های توزیع و انتقال برق اهمیت به‌سزایی دارد، پیوست. 
کد خبر : 229929

به گزارش گروه اقتصادی آنا از بنیاد برکت، محصول دانش‌بنیان و با فناوری پیشرفته‌ی سوییچ‌گیرهای گازی فشار قوی توسط شرکت توس‌کات خراسان و با مشارکت بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تولید شده و پس از طی مراحل طراحی، ساخت و انجام آزمایش‌های دوره‌ای، اخیراً گواهی‌نامه‌ فنی بین‌المللی این محصول از سوی یکی از آزمایشگاه‌های معتبر جهانی مورد تأیید ILAC صادر شده است.


با تأیید سوییچ‌گیر‌های گازی فشار قوی ساخت ایران از سوی مراجع فنی بین‌المللی، ایران به جرگه‌ تولیدکنندگان این محصول راهبردی پیوست. تا پیش از این، تولید این تجهیزات، تنها در انحصار 6 کشور صنعتی دنیا بود.


با فراهم شدن امکان تولید این نوع سوییچ‌گیرها در داخل کشور، مشکل تأخیرهای طولانی مدت، در برق‌دار نمودن بسیاری از پست‌های برق فشار قوی -که با توجه به روند تحریم‌ها، تأمین سوییچ‌گیرها از خارج از کشور با مشکلاتی مواجه شده بود- برطرف می‌شود.


لازم به توضیح است، با توجه به این‌که تمامی سوییچ‌گیرهای نصب شده در پست‌های فشار قوی داخل کشور، از خارج تأمین می‌شدند،مشکلات ناشی از بروز عیب در قطعات داخلی و زمان‌بر شدن تأمین قطعات یدکی آن‌ها، خاموشی‌هایی را به شبکه تحمیل می‌کرد.


نمونه‌ این مسئله در یکی از پست‌های فشار قوی در شمال‌شرقی کشور رخ داد که یکی از تجهیزات مرتبط با سوییچ‌گیر، دچار شکستگی شد و تأمین آن به دلیل تحریم‌های ظالمانه ضد کشورمان، مدت‌ها به طول انجامید.


قطعی گسترده‌ برق در استان خوزستان طی سنوات اخیر به دلیل پدیده‌ گرد و غبار نیز از دیگر مشکلات ناشی از تأمین همین محصول راهبردی بود که خوش‌بختانه با تکیه بر دانش و توان داخلی و با حمایت بنیاد برکت، تولید آن بومی شده است.


بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان و طرح‌های دانش‌بنیان را در مناطق کم‌تر توسعه‌یافته‌ کشور در دستور کار دارد و تاکنون در 322 طرح توانمندسازی اقتصادی و اشتغال‌زایی مشارکت داشته است.


انتهای پیام/

برچسب ها: بنیاد برکت
ارسال نظر