صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محققان دریافتند؛

صبحانه حاوی «قارچ» به کاهش وزن کمک می‌کند

تحقیق جدید نشان می‌دهد خوردن صبحانه سرشار از قارچ منجر به حس گرسنگی کمتر و احساس سیری بیشتر می‌شود.
کد خبر : 224420

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، محققان دانشگاه مینه سوتا آمریکا عنوان می‌کنند قارچ می‌تواند در برخی وعده‌های غذایی جایگزین گوشت شود.


جوآن اسلاوین، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «این مطالعه نشان می‌دهد جایگزین کردن قارچ به جای گوشت در برخی وعده‌های غذایی هم فایده غذایی دارد و هم به حس سیری بیشتر کمک می‌کند.»


از آنجائیکه به نظر می‌رسد پروتئین سیرکننده‌ترین ماده مغذی است، محققان به بررسی تطبیق قارچ و گوشت از لحاظ میزان پروتئین برآمدند.


محققان در طول ۱۰ روز مصرف قارچ (۲۲۶ گرم) و گوشت (۲۸ گرم)، تفاوت آنها را از لحاظ ایجاد حس سیری ارزیابی کردند.


شرکت کنندگان به مدت ۱۰ روز، دو وعده قارچ یا گوشت مصرف می‌کردند.


نتایج نشان داد تفاوت قابل توجهی از لحاظ میزان سیری بین مصرف قارچ و گوشت وجود داشت.


شرکت کنندگان مصرف کننده قارچ در صبحانه در مقایسه با شرکت کنندگان مصرف کننده گوشت در صبحانه، حس گرسنگی کمتر و سیری بیشتری را گزارش کردند.


منبع: مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر