صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۲ - ۱۵ مهر ۱۳۹۶
معاون اجتماعی وزارت بهداشت خبر داد:

افتتاح اولین مدرسه بیمارستانی در کشور/ تحصیل و درمان همزمان دانش‌آموزان بیمار

معاون اجتماعی وزارت بهداشت گفت: با ایجاد مدارس بیمارستانی، کودکان مبتلا به بیماری های مزمن با بستری در بیمارستان از تحصیل باز نمی مانند.
کد خبر : 218954

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، سید محمدهادی ایازی، معاون اجتماعی وزارت بهداشت اعلام کرد: اولین مدرسه بیمارستان در محل بیمارستان حضرت علی اصغر توسط خیریه مهرآیین به بهره‌برداری رسید.


وی افزود: در روزهای پایانی دولت یازدهم تفاهم نامه‌ای بین دو وزارت آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امضا شد که براساس این تفاهم نامه مقرر شد در مراکز درمانی کودکان در سطح کشور که کودکان مبتلا به بیماری‌های مزمن بستری می‌شوند و طول درمان در بیمارستان دارند، با مشارکت آموزش و پرورش این مدارس راه اندازی شود.


معاون اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره به این که پنج شنبه دکتر محمدرضا حافظی، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز نیز در این مراسم حضور داشتند، گفت: مجمع خیرین مدرسه ساز توافق کردند که در تمام بیمارستان‌های کودکان این مدارس را بسازند و در اختیار ما قرار دهند.


ایازی با اشاره به این که آموزش و پرورش هم متعهد شده است که نیروی معلم را برای این مدارس تامین کند و دراختیار ما قرار بدهد، افزود: امیدواریم این مراکز راه اندازی شود و دغدغه‌ای که خانواده بیماران و کودکان بیمار دارند، برطرف شود.


معاون اجتماعی وزارت بهداشت در ادامه افزود: براساس این تفاهم نامه امیدواریم که در تمام بیمارستان‌های کودکان بتوانیم این «مدرسه بیمارستان‌ها» را راه اندازی کنیم و با توجه به اینکه در سال ما تعداد قابل توجهی دانش آموز بیمار صعب العلاج داریم وفقط بیماران سرطانی حدود ۱۳۰۰ نفر در سال هستند، بتوانند از خدمات آموزشی این مراکز استفاده بکنند.


ایازی همچنین گفت: موضوع حائز اهمیت این است که این کار با مشارکت خیرین انجام می‌شود و مربیان آموزش و پرورش نیز نگاه خیرخواهانه به این موضوع دارند.


وی با اشاره به این که در این مراسم دانش آموزان بیمار و خانواده‌هایشان نیز شوق زایدالوصفی را از انجام این کار (ساخت مدرسه بیمارستان) داشتند، افزود: یکی از کارهای خوب دیگر نیز ایجاد کتابخانه‌ای در محل این کلاس‌ها پیش بینی شده تا دانش آموزان در زمان‌هایی که می‌خواهند تخت بیمارستان را ترک کرده تا به محل کلاس‌ها بروند، بتوانند از کتاب‌هایی داخل مدرسه استفاده کنند.


معاون اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره به این که برنامه‌های فرهنگی و هنری دیگری نیز برای این مکان پیش بینی شده است، افزود: هنرمندان گروه فتیله نیز در این مراسم شرکت داشتند و قول دادند در برنامه‌‌های مختلفی که در مراکز درمانی کودکان برگزار می‌شود شرکت کنند و برای کودکان برنامه اجرا کنند و همچنین برنامه‌هایی را که قرار است در صدا و سیما پخش شود را در این مراکز ضبط کنند و از این کودکان در برنامه‌ها استفاده کنند.


ایازی گفت: امیدوارم این کمبودی که ما در حاشیه درمان کودکان داشتیم با مشارکت خیرین و آموزش و پرورش بتوانیم جبران کنیم و دغدغه‌ این خانواده‌ها حل شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر