صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۴ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۴

محدودیت استفاده از مواد نگهدارنده در کنسروها

دبیر سندیکای صنایع کنسرو با بیان اینکه در ایران 150 قلم محصول کنسروی تولید می‌شود، گفت: در تعداد محدودی از کنسروها مواد نگهدارنده استفاده می‌شود.
کد خبر : 21877

سید محمد میر رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا با اشاره به اینکه نزدیک به 2000 واحد تولیدی غذا و خوراکی‌های کنسروی در کشور فعال‌اند، گفت: تنها 300 واحد تولیدی خوراکی‌های کنسرو عضو سندیکا هستند و به صورت رسمی و شناسنامه‌دار فعالیت می‌کنند.


وی افزود: البته ما بقی واحدهای تولیدی زیر نظر وزارت بهداشت فعالیت می‌‌کنند که صحت و سلامت تولیدات آن‌ها به صورت دائمی مورد بازرسی و رصد قرار می‌گیرد.


رضوی با بیان اینکه بیشترین حجم خوراکی‌های کنسروی مربوط به تون ماهی، رب گوجه فرنگی و انواع مربا است، اظهار کرد: میزان تولیدات انواع غذاهای کنسروی در کشور به اندازه‌ای است که تمام نیاز بازار داخلی را تامین می‌کند.


وی ادامه داد: از آنجا که تعداد زیادی از واحدهای تولید خوراکی‌های کنسروی در کشور زیر مجموعه سندیکا نیستند، به همین خاطر هیچ آمار دقیقی از میزان تولید آنها وجود ندارد.


دبیر سندیکای صنایع کنسرو در واکنش به این گفته که در کنسروها از مواد نگه‌دارنده استفاده می‌شود، تصریح کرد: تنها در 5 تا 10 قلم از خوراکی‌های کنسروی و آن هم به میزان تعیین شده از سوی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو مواد نگهدارنده استفاده می‌شود.


وی افزود: مواد نگهدارنده بیشتر در کنسروهایی که میزان چربی آن بالاست، استفاده می‌شود.


رضوی با تاکید بر اینکه مردم در استفاده از خوراکی‌های کنسروی نباید از این بابت نگرانی داشته باشند، گفت: به طور نمونه 20 سال پیش در تمامی کنسروهای رب گوجه فرنگی مواد نگهدارنده استفاده می‌شد، ولی از آن زمان تا کنون با به کارگیری جدیدترین ماشین آلات فرآوری و بسته بندی، میزان مصرف مواد نگهدارنده در این خوراکی کنسروی به صفر رسیده است.


دبیر سندیکای صنایع کنسرو با اشاره به اینکه در حال حاضر میزان مصرف خوراکی‌های کنسروی در میان اقشار مختلف مردم زیاد است، اظهار کرد: با وجود اینکه هزینه‌های تولید و عرضه هر قوطی خوراکی کنسروی نسبت دو تا سه سال پیش افزایش یافته، ولی ما به تازگی درخواست افزایشقیمت آن را داده‌ایم.


وی تاکید کرد: در صورت موافقت سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار با افزایش قیمت خوراکی‌های کنسروی، این تغییرات قیمتی پس از پایان ماه رمضان اعمال خواهد شد.


به گفته رضوی سرانه مصرف روزانه انواع کنسروهای گوشتی در ایران 3 گرم، انواع کمپوت میوه‌ای 2 گرم، انواع رب 12 گرم، کنسرو صیفی جات نظیر ذرت و نخود فرنگی 2 گرم و کنسرو حبوبات 4 گرم است.


انتهای پیام/

ارسال نظر