صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محققان تاکید می کنند؛

نوشیدن «چای» برای کاهش وزن مفید است

محققان اثبات کرده اند چای سیاه از طریق تغییر باکتری های روده موجب کاهش وزن شده و فواید متعدد دیگری نیز دارد.
کد خبر : 218076

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، دانشمندان با مطالعه بر روی موش‌ها مشاهده کردند چای سیاه با تغییر در متابولیت‌های روده موجب تغییر متابولیسم انرژی در کبد می‌شود.


مطالعه نشان داد هم چای سیاه و هم چای سبز موجب تغییر در نسبت باکتری‌های روده حیوانات شدند: درصد باکتری‌های مرتبط با چاقی کاهش یافته در حالیکه باکتری‌های مرتبط با لاغری افزایش می‌یابند.


مطالعات قبلی نشان دادند مواد شیمیایی موجود در چای سبز موسوم به پلی فنول‌ها، جذب شده و در متابولیسم انرژی کبد تغییر ایجاد می‌کنند. یافته‌های جدید نشان می‌دهد پلی فنول‌های چای سیاه که برای جذب در روده کوچک بیش از اندازه بزرگ هستند، موجب تحریک رشد باکتری‌های روده و تشکیل اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه می‌شوند.


دیوید جفن، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لس آنجلس، در این باره می‌گوید: «پلی فنول‌های چای سبز موثرتر هستند و در مقایسه با پلی فنول‌های چای سیاه، فواید بیشتری برای سلامت دارند چراکه مواد شیمیایی چای سبز در خون و بافت بدن جذب می‌شوند.»


وی در ادامه می‌افزاید: «یافته‌های جدید ما نشان می‌دهد چای سیاه از طریق یک مکانیسم ویژه بوسیله میکروبیوم‌های روده، ممکن است در سلامت و کاهش وزن انسان‌ها نیز نقش داشته باشد.»


نتایج نشان می‌دهد هر دو چای سبز و سیاه پروبیوتیک‌های هستند که موجب تحریک رشد میکروارگانیزم‌های خوب بدن شده و در سلامت فرد نقش دارند.


منبع : مهر


انتهای پیام/

ارسال نظر