صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۵ - ۰۱ مهر ۱۳۹۶

پژوهشگر ایرانی در جمع دانشمندان برتر دنیا قرار گرفت

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی بر اساس آخرین اعلام پایگاه استنادی طلایه‌داران علم تامسون- رویترز در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار گرفت.
کد خبر : 214961

به گزارش گروه علم و فناوری آنا از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محمود مهرداد شکریه، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، بر اساس آخرین اعلام پایگاه استنادی طلایه‌داران علم تامسون- رویترز در جمع دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار گرفت.


محمود مهرداد شکریه، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت در حوزه مکانیک و مواد و استاد ممتاز این دانشگاه در سال 1395، پژوهشگر برگزیده کشور در رشته تخصصی مهندسی مکانیک در سال 1394، فناور برتر استان تهران در سال 1394 و استاد نمونه کشوری در سال 1386 است. وی به عنوان استاد برجسته منتخب انجمن مهندسان مکانیک در سال 1393 همچنین موفق به کسب جایزه ملی علامه طباطبائی نیز شده است.


پایگاه استنادی طلایه‌داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) هر دو ماه یک بار فهرستی از دانشمندان برتر دنیا ارائه می کند که براساس آخرین تحولات در شبکه علم بین الملل روزآمد محسوب می‌شوند.


مرجعیت علمی، مبنای گزینش دانشمندان برتر در پایگاه طلایه‌داران علم است. نکته مورد توجه این است که برخی از دانشمندان در چند حوزه موضوعی دارای رتبه هستند.


ISI برای انتخاب دانشمندان یک درصد برتر دنیا، تعداد استنادهای انجام داده و پژوهش‌های محققان دنیا در ۱۰ سال اخیر را شمارش کرده است و این محققان را در ۲۲ رشته موضوعی طبقه‌بندی می‌کند. سپس این محققان براساس تعداد استنادهای دریافتی به صورت نزولی مرتب‌سازی می‌شوند و یک درصد برتر از هر رشته به عنوان دانشمندان برتر انتخاب می‌شوند.


انتهای پیام/

برچسب ها: تامسون رویترز
ارسال نظر