صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۱ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۴
رئیس سازمان غذا و دارو:

با اصلاح شیوه زندگی و تغذیه 10 سال میانگین امید به زندگی بالاتر می‌رود

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: متوسط امید به زندگی مردم کشور در یک دوره 35 ساله، بیش از 20 سال اضافه شده است و این دستاورد بزرگی است که باید بر آن تاکید شود.
کد خبر : 21037

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رسول دیناروند گفت: از جمله فعالیت‌های مستمر ما کنترل سلامت و ایمنی فرآورده‌های غذایی است در این صورت و با تلاش‌های دولت برای مردم این اطمینان حاصل خواهد شد که غذاهای مورد استفاده آنان سالم است.


وی ادامه داد: متوسط امید به زندگی مردم کشور در یک دوره 35ساله، بیش از 20 سال اضافه شده است و این دستاورد بزرگی است که باید بر آن تاکید شود.


دیناروند تاکید کرد: به این عدد راضی نیستیم و معتقدیم باز هم امکان افزایش 10 ساله به این عدد وجود دارد.


معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشورمان در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: یکی از مهمترین برنامه ها برای این منظور به کاربردن شیوه زندگی مناسب است که بخش مهمی از آن هم وابسته به تغذیه و غذای سالم است و اگر در این زمینه سرمایه‌گذاری کنیم نتایجش موفقیت آمیز خواهد بود.


وی اذعان کرد: بخش زیادی از این راه را پیموده‌ایم اما طبیعی است که برای نیل به این مقصود نهایی باید درصدد حذف دخانیات باشیم مبارزه با اعتیاد مواد مخدر و الکل را جدی‌تر پیگیری کرده و بر افزایش تحرک آحاد جامعه سرمایه‌گذاری بشتری باید انجام دهیم و در این صورت امکان رسیدن به سطح کشورهای پیشرفته دست‌ یافتنی است و حتما می‌توان 10 سال دیگر میانگین امید به زندگی مردم را افزایش داد.


دیناروند اضافه کرد: تهدیدات سلامت همواره و در همه کشورهای دنیا وجود داشته، دارد و خواهد داشت زیرا شیوه زندگی جهان مدرن امروز به سمت صنعتی شدن پیش می‌رود و ناگزیریم که غذاهای صنعتی و فرآیند شده مصرف کنیم و بدیهی است که این شیوه زندگی مخاطرات زیادی به همراه دارد؛ به همین دلیل نظارت دستگاه‌های تخصصی آن قدر ضرورت می‌یابد که برخی دولت‌ها اهتمام به این امر را فراتر از سازمان و در قامت وزارت ایمنی غذا و داروی کشور خویش لحاظ می‌کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر