صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۸ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۴
نقش مهم انقلاب اطلاعاتی در تولید غذا

برگزاری نشست علمی ایمنی و تقلبات صنایع غذایی با حضور استادان دانشگاه مک‌گیل در واحد شهرکرد

نشست علمی ایمنی، تقلبات و تخلفات صنایع غذایی با حضور استادان دانشگاه مک‌گیل کانادا در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار شد.
کد خبر : 20956

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مدیر آزمایشگاه‌های دپارتمان صنایع غذایی دانشگاه مک‌گیل (McGill) و رئیس سازمان بهداشت و ایمنی ایالت کبک کانادا در نشست علمی ایمنی، تقلبات و تخلفات صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، گفت: این برنامه برای ارتقاء آموزش در بخش بهداشت و ایمنی محیط کار برگزار شد زیرا مسئله ای حاد و حائز اهمیت روز نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا است.


مهندس ابراهیم نوروزی بیان کرد: سال‌هاست به خاطر از بین رفتن مرزها بین کشورها و تجاری شدن بین‌المللی در دانشگاه‌ها برای پیشبرد مقصد، مسئله بهداشت و ایمنی غذا اهمیت بیشتری پیدا کرده است.


وی گفت: ازدیاد جمعیت، انتقال تکنولوژی از کشورهای صنعتی به کشورهای در حال توسعه و همچنین انقلاب اطلاعاتی نقش مهمی را در تولید غذا به وجود آورده است.


رئیس سازمان بهداشت و ایمنی ایالت کبک کانادا تصریح کرد: این مسئله نه تنها به خاطر انقلاب اطلاعاتی است بلکه به خاطر داشتن مدیریت صحیح در سطوح مختلف، تربیت متخصصان در رشته‌ها و همچنین اهمیت دادن به ویژه به چنین افرادی در بخش‌های مختلف دولتی و صنعتی است که باعث جذب متخصصین و تدوین یکسری مسائل و مقررات برای بالابردن امنیت و ایمنی مواد غذایی شده است.


نوروزی در ارتباط با مصرف مواد غذایی اظهار کرد: بالارفتن تکنولوژی مصرف مختلف مواد غذایی، کمبود وقت و ندادن اهمیت به کیفیت مواد غذایی باعث بروز بیماری‌های جدید مثل دیابت، چاقی و... در جامعه شده است که امیدواریم بتوانیم این نکته را در آموزش سطح کشوری و برای عموم مردم مورد توجه قرار دهیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد هم گفت: با توجه به اینکه فعالیت مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تولید محصولات ارگانیک، طبیعی و سالم است و با هدف تولید غذای سالم از مزرعه تا سفره گام‌های موثری را برداشته، این کارگاه آموزشی با استقبال خوب دانشجویان برگزار شد.


دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی افزود: امیدواریم با ارتباط با دانشگاه مک‌گیل کانادا بتوانیم از تجربه بزرگواران نهایت استفاده را ببریم و دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد ان شاء‌الله بتواند گام‌های موثری در نشر و ترویج صنایع غذایی که جزو مهم‌ترین صنایع است و پایه سلامت انسان‌هاست؛ بردارد.


دکتر علیرضا طاهریان استاد و پژوهشگر دپارتمان صنایع غذایی دانشگاه مک گیل کانادا هم از دیگر مدرسین این دوره آموزشی بود. این کارگاه آموزشی چهار ساعته به همت دفتر ارتباط با صنعت و با همکاری مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر